B
bayeh
Guest
Hi all
Mám problémy so spustením OMAP5912 Starter Kit.Myslím, že niekto s expr vychovávajú založený ARM systém s u-boot môžu pomôcť s mojím problémom.
Pri štarte systému, bootloader príde a uncompresses jadro, potom len mrznúť.Dostanem správu v zložených zátvorkách
(
Zavedenie obraz u 00100000
Meno obrázku: Linux-2.4.20_mv131-omap5912-OSK
Typ obrázku: ARM Linux Kernel Image (Uncompressed)
Data Veľkosť: 741.532 Bytes = 724.2 kB.
Load Addr: 10008000
Entry Point: 10008000
Overenie kontrolného súčtu...OK
OK
Spustenie jadra....
Uncompressing Linux.............hotovo, zavádení jadra
) Potom zomrie, systém musí byť reštartuje.
Q je
1.prečo je nekomprimované jadro bytia, pretože je definovaný ako nekomprimované?
2.I reloaded pôvodný obrázok.Zdá sa, že zaťaženie a zápisu na flash ok, ale stále zomiera pri bootovaní.
I am stuck.Čo mám robiť?Bootloader (u-boot ver. 1.1.1) sa zdá byť v poriadku.
I'ld appreciate any help.Ospravedlňujeme sa - zdá sa, že som odišiel-v voľby on.
bayeh
Mám problémy so spustením OMAP5912 Starter Kit.Myslím, že niekto s expr vychovávajú založený ARM systém s u-boot môžu pomôcť s mojím problémom.
Pri štarte systému, bootloader príde a uncompresses jadro, potom len mrznúť.Dostanem správu v zložených zátvorkách
(
Zavedenie obraz u 00100000
Meno obrázku: Linux-2.4.20_mv131-omap5912-OSK
Typ obrázku: ARM Linux Kernel Image (Uncompressed)
Data Veľkosť: 741.532 Bytes = 724.2 kB.
Load Addr: 10008000
Entry Point: 10008000
Overenie kontrolného súčtu...OK
OK
Spustenie jadra....
Uncompressing Linux.............hotovo, zavádení jadra
) Potom zomrie, systém musí byť reštartuje.
Q je
1.prečo je nekomprimované jadro bytia, pretože je definovaný ako nekomprimované?
2.I reloaded pôvodný obrázok.Zdá sa, že zaťaženie a zápisu na flash ok, ale stále zomiera pri bootovaní.
I am stuck.Čo mám robiť?Bootloader (u-boot ver. 1.1.1) sa zdá byť v poriadku.
I'ld appreciate any help.Ospravedlňujeme sa - zdá sa, že som odišiel-v voľby on.
bayeh