Inštalácia Cadence IC 5.0.33 na Debian Etch

I

ing_israel

Guest
Dobrý deň, čítal som veľa fór, vyskúšajte všetko, čo poradiť! ale nemôžem nainštalovať Cadence, vidím problém, ktorý je v celom fóre Softload, ale neviem, čo mám robiť. Snažím sa export LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1 a 2.2.5, atď. ale rovnaká chyba, prosím, Vidím, že niektorí ľudia môžu nainštalovaný Debian Prosím pomôžte mi. Zadajte cestu k adresáru install \ c [OR druh [RETURN] opustíte]: \ c / kadencie Directory / kadencie neexistuje. Vytvoriť? [Y / n]: \ cy Vytvorenie adresára / kadencie \ c Nastavenie softload pre lnx86 v / kadencie \ c Nasledujúci dechtu boli zistené chyby: \ c / bin / tar: Odstránenie vedúci `/ 'z členských mena nemohli vytvoriť SoftLoad v / kadencie \ c: Musíte mať oprávnenie na zápis do inštalačného adresára \ c a všetky jeho podadresáre a aspoň 10 MB voľného diskového \ c miesta v adresári inštalácie. \ C

Snažte sa získať SOFTLOAD.TAR ručne tar xvf SOFTLOAD.TAR v adresári, kde chcete nainštalovať kadencia, potom z tohto adresára spustiť. / Softload a postupujte podľa pokynov. Rgds

Aj tento problém vyriešil úpravou softload skript - nahradenie "tar 's' tar-p '. Potom spustite skript s root alebo fakeroot.

Vynikajúce, konečne niekto, fyziky vysokých energií ma! Vďaka! Budem sa snažiť nainštalovať softload prvý ...

Mám rovnaký problém, mám nahradiť dechtu s tar-P na SETUP.SH, ale nič sa nedeje ... tar xvf SOFTLOAD.tar, a spustite ho tvoria SETUP.SH, ale nič sa nedeje ... . / Softload av ponuke si vybral môj CD-ROM, atď, atď. ale nemyslím si nájsť spôsob, ako inštalovať túto aplikáciu ... Prosím, pomôžte mi, prosím iný nápad .. Nemôžem nainštalovať Softload / kadencie v Debiane Etch ... Prosím odkaz alebo niečo, čo ma podporuje ...

V SETUP.SH, tam sú 3 "tar-xf" príkazy. upraviť posledných dvoch čítať "tar-Pxf". Všimnite si jeho veľkým P. spustiť. / SETUP.SH

Dobrý deň, mal som rovnaký problém v Ubuntu 7.10, riešiť:), teraz inštalácia sa zastaví kvôli nasledujúce problém symbol errno, version GLIBC_2.0 nie je definovaný v súbore libc.so.6 s odkazom link dobe som videl tento problém v mnohých fórach, pre ktoré riešenie je export LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1 stále nefunguje, som sa pozrel na jadro som (UNAMA-r), a dal to, ale stále nefunguje, musím inštalovať glibc ?? Ak áno, najstarší som zistil, nebol presne 2,0, bolo to 2.0.7, funguje žiadne cesty?? je inštalácia glibc riešenie môjho problému? prosím, pomôžte! Thkx

Použite nízka verzia jadra, alebo u nemožno použiť export LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1, ak u kompilátor túto vlastnosť sami, ale je to zložité.

Vynikajúce! Táto metóda funguje na môj Debian Etch, vďaka! V SETUP.SH, tam sú 3 "tar-xf" príkazy. upraviť posledných dvoch čítať "tar-Pxf". Všimnite si jeho veľkým P. spustiť. / SETUP.SH Pridajte P za posledné dva dechtu príkazy ... Téma zatvorené !!!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back