Impulse funkciu ...

A

asymbian

Guest
Nazdar!
Som ochotný diskutovať o fáze spektrum funkcií času impulz.Nie som si istý, ako to vyzerá ...Je to "0", alebo je to sigma funkcie?

Pozdravy,
asymbian.

Je '0 'na popud loacted pri t = 0.Na popud sa nachádza v čase t = t0 je konštantná fáza (konštantný fázový posun).(Myslím, že áno)

Áno ..
Nie je to tak, že fáza spektrum reálneho signálu je vždy nepárne funkcie ...V prípade, že impulzom na "t0", ako bude vyzerať spektrum fáza?Snažím sa predstaviť si, ako všetky vlny všetkých rôznych frekvencií od 0 do ∞ "sčítať" tvoriť impulz.Ak sú všetky vlny aby to bolo vo fáze, je inpulse vzniknutého v bode 0, ak hodnota všetkých sine je 0 a cosines je 1.V takom prípade by sme sa mali dostať impulzov v každom taký bod a nie len jeden impulz ...
Som zmätená.

Pozdravy,
asymbian.

Impulzné funkcie alebo delta funkciu δ (t) je infinately veľká amplitúda pulzu s nulovou šírkou pulzu a jednoty hmotnosť (plocha pod pulzu).V časovej oblasti je zastúpená jediným 'tŕň' v čase t = 0 a vo frekvenčnej oblasti je konštantná po celú 1.Neexistuje žiadny fázové spektrum pre impulzný funkciu!

Hej!
Každý signál musí mať amplitúdovej a fázové spektrum!Ako môžeme vedieť, ako vlny idú doplniť?Fázové spektrum je "0" nie je to isté ako by fázové spektrum vôbec!

Pozdravy,
asymbian.

Myslel som fáza je nulová.Čo ste pravdepodobne žiadajú, je veľkosť a fáza sprisahania niektorých signálov.Ako príklad možno považovať exponenciálny signál.

Hi asymbian,

asymbian Napísal:

Áno ..

Nie je to tak, že fáza spektrum reálneho signálu je vždy nepárne funkcie ...
V prípade, že impulzom na "t0", ako bude vyzerať spektrum fáza?
Snažím sa predstaviť si, ako všetky vlny všetkých rôznych frekvencií od 0 do ∞ "sčítať" tvoriť impulz.
Ak sú všetky vlny aby to bolo vo fáze, je inpulse vzniknutého v bode 0, ak hodnota všetkých sine je 0 a cosines je 1.
V takom prípade by sme sa mali dostať impulzov v každom taký bod a nie len jeden impulz ...

Som zmätená.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back