Import súborov do Cadstar 12,1 Express

L

lhavens

Guest
Zahŕňa viac súborov je možné importovať do cadstar 12,1 Express? Mám rada obrys, a snažím sa import rebel es LED súbor tiež. Chcem, aby sa časť dosky ..... Akýkoľvek návrh? Ja som trafil múr, som sa pokúsil sa spojiť je v soldworks, ale to nebude fungovať dobre s vrstvami. Nováčik, Lee

Môžete mať len 1 doska obrys v CADSTAR. Tak dlho, ako ste nepresahujúce PIN / časť počtu CADSTAR Express môžete kopírovať / vložiť ďalšie návrhy v jednotnom prevedení. Osobne by som odporúčal opakovanie predstavenstva obrys ako číslo prvý.

jo to je moja ďalšia otázka, môže byť dovezený vrstvy? ako na palube osnovy alebo súčasť?

Mohli by ste upresniť, čo ste umporting na doske? Čo vrstvy požadujete? navyše k štandardnému vrstiev už existuje, a čo použitia sú pre. Ak sa snažíte sa imort komponenty od spoločnosti SolidWorks youd lepšie s IDF, ak nie nutné vytvoriť výkres predstavenstva prehľad a komponenty pozície, Uložiť ako DXF a použiť na import rade osnovu ako doska prehľad . Zložka miesta budú musieť byť dovezené ako postavy na dokument vrstvu, potom slúži na vyhľadanie zložky, ktoré budete musieť umiestniť manuálne z knižnice Cadstar. Dlhý udýchaný, čo je dôvod, prečo používať inteligentné rozhranie IDF:).

Jednoducho povedané, žiadne nie je možné importovať vrstvy. Avšak, ak je komponent, ktorá importujete používa vrstvy nie je už v dizajne, potom sa budete vyzvaní na pridanie, alebo vybrať už existujúcu vrstvu. Napríklad môžete mať zvanú "top sieťotlač" - Pri importe súčasť, ktorá využíva "Top hodváb" (rovnaké vrstve v skutočnosti - len iný názov), môžete buď pridať (nie je dobrý nápad - zmätená), alebo rozhodnete použiť "Top sieťotlač" pre čokoľvek, čo je na "top hodváb" v dovezených komponentov.

Ok tu je ďalšia otázka, som prišiel na to spôsob, ako zjednodušiť dovážané zložky. Ďalší problém Mám vytvára tepelné Via, ktorý pracuje s medenou podložkou. Nejakú radu? Viem, že musím pridať vrstvy, ale im nie istý, ako sa dostať podložky pre prácu s meďou. Domnieva sa, že sa jedná o konštrukčné chybu. Ďakujem, Lee

Lee, si len pomocou Express alebo používate lite? Čo presne sa snažíte použiť tepelné pomocou pre? Skúste tento blog post. [Url = http://cadstar.blogspot.com/2010/11/having-trouble-with-components-with.html] Vzhľadom k tomu, CADSTAR:.? Máte problémy s prvkami s tepelnou priechody v chladič podložky [/url] V skutočnosti Prečítajte si celý blog a Hlási sa k nej - to by mohlo podnietiť ďalšie majú byť vyslaní lol

To bolo veľmi užitočné. Ďakujem. Ironicky ale môj šéf, že som sa potrebujú naučiť, Orcad Teraz si myslia, že ich budeme používať, že. Ako sa hovorí "Späť na rysovacej doske." Ďakujem moc za pomoc. Som si istý, že všetko, čo ste mi pomohol len aby prechod niečo menej bolestivé.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back