Import. Dxf z HFSS ADS

A

abbeyromy

Guest
Ahoj chalani, potrebujem nejaký návod pre import. Súbor DFX (ktoré som vyťažené z HFSS) ADS. Čítal som pár predchádzajúci príspevok, ale nemohol dostať riešenie môjho problému. . Dxf súbor, ktorý som si formulára HFSS je pripojený. Som naozaj si istý, či som to správne extrahované ako je to len 19 kb a nezdá sa, že majú informácie o vrstvách. To je symetrická osemboká induktor s 2 kovovými vrstvami, dusný, substrátu a pod .. Ako som extrahovať tento súbor mal ísť do modelárom> Exportovať súbor-> AutoCAD (. DXF) možnosť. Je to správny spôsob, ako získať? Teraz, keď som otvorila ADS vzhľad okna a skúste import. Mám chybu, že "vrstva súbor už neexistuje". No, I dont mať vrstvy súbor so mnou. Musím vytvoriť z ADS, a ak áno, potom ako? Je to dobrý nápad export z HFSS do reklamy? Prosím, veď ma, trčím tu Díky moc za váš čas .. Hemanshu

Pred odchodom do dialógu importu DXF, prejdite na Možnosti> vrstvy v ponuke Layout Editor. To prinesie až vrstvy editor. Prejsť na Upresniť stránku a definovať názvy vrstiev DXF vo vašom súbore. Konečne, uložte nastavenia do súboru, s predvolený názov súboru. Ležala
3_1312785243.png
Teraz, môžete použiť import DXF.

Ahoj Volker, Ďakujeme za vašu pomoc. Ja som presne tak, ako ste povedal. Teraz som schopný importovať DXF z HFSS, ale mám nasledujúce chybové hlásenie:. "Varovanie došlo počas DXF / DWG súborov zaťaženie: Použitie vrstiev súbor". Layout_new.lay "UNKNOWN LAYER (S) nájdené v vstupný súbor Kopírovanie layout_new. . ležal na nové vrstvy súboru: ... layout_new1.lay Pridávanie číslo vrstvy 39 Data bola dovezený na hladine Design_21, ale táto vrstva nie je definovaný v "layout_new1.lay" Nepodarilo sa vytvoriť nový dizajn pre "C: \ Users \ habbey1 \ layout_1_prj \ siete \ Design_21 ", pretože dizajn je aktuálne otvorený. Otvorená konštrukcia bude použitý pre import. Ak sa chcete vyhnúť tejto upozornenia v budúcnosti takmer všetky návrhy pred vykonaním importu. Import dokončený" som definoval podkladu vrstvy v ADS . (Pozri priložený ADS súboru projektu ADS_prj). Vrchná vrstva tvaru, ako vidím v HFSS zostáva rovnaký, ale nevidím jej hrúbku, alebo druhý kovovou vrstvou. Vyzerá to, že dovoz má stále nejaké problémy. Som tiež pripojenie HFSS súbor projektu pre váš odkaz. (DESIGN_21_HFSS). Môžete mi prosím veď ma, čo mám robiť v HFSS alebo ADS vidieť presne rovnaký druh geometrického modelu, ako vidím v HFSS? Díky moc za vašu pomoc. Čakám na vaše odpovede S pozdravom, Hemanshu Abbey

Ahoj Volker, Ďakujeme za vašu pomoc. Ja som presne tak, ako ste povedal. Teraz som schopný importovať DXF z HFSS, ale mám nasledujúce chybové hlásenie:. "Varovanie došlo počas DXF / DWG súborov zaťaženie: Použitie vrstiev súbor". Layout_new.lay "UNKNOWN LAYER (S) nájdené v vstupný súbor Kopírovanie layout_new. . ležal na nové vrstvy súboru: ... layout_new1.lay Pridávanie číslo vrstvy 39 Data bola dovezený na hladine Design_21, ale táto vrstva nie je definovaný v "layout_new1.lay" Nepodarilo sa vytvoriť nový dizajn pre "C: \ Users \ habbey1 \ layout_1_prj \ siete \ Design_21 ", pretože dizajn je aktuálne otvorený. Otvorená konštrukcia bude použitý pre import. Ak sa chcete vyhnúť tejto upozornenia v budúcnosti takmer všetky návrhy pred vykonaním importu. Import dokončený" som definoval podkladu vrstvy v ADS . (Pozri priložený ADS súboru projektu ADS_prj). Vrchná vrstva tvaru, ako vidím v HFSS zostáva rovnaký, ale nevidím jej hrúbku, alebo druhý kovovou vrstvou. Vyzerá to, že dovoz má stále nejaké problémy. Som tiež pripojenie HFSS súbor projektu pre váš odkaz. (DESIGN_21_HFSS). Môžete mi prosím veď ma, čo mám robiť v HFSS alebo ADS vidieť presne rovnaký druh geometrického modelu, ako vidím v HFSS? Díky moc za vašu pomoc. Čakám na vaše odpovede S pozdravom, Hemanshu Abbey

Dobrý deň, pracujem pre Sonnet, takže nemám prístup k HFSS a nemožno skontrolovať súbory. Z posolstvo, ktoré ste ukázali, zdá sa, že HFSS vytvoril vrstiev DXF, ktoré nie sú mapované v nastavení ADS vrstiev (napr. "Design_21"). Ak chcete zistiť, čo vrstvy sú vytvorené, a aké sú ich mená sú, môžete použiť nejaký DXF Viewer alebo AutoCAD, alebo môžete požiadať Ansoft podporu, aká je ich softvér vytvorí na export. Ide Volker

Hej Volker, Áno, máte pravdu, keď som extrahovať. DXF z HFSS vidím len jednu vrstvu informácií. Ja ani vidieť hrúbku prvej vrstvy extrahované z HFSS. Už som kontaktoval ANSYS a čaká na prístup k danej technickej podpory. Požiadavka ostatní čitatelia veď ma pre vývoz z HFSS pre špirálové cievky Medzitým som si myslel, že v najhoršom prípade, ak budem musieť prekresliť rovnaký osemboká geometriu ADS hybnosti potom ako by som to urobil. Som preskúmal cestu a polygón funkcie ADS ale nebol si istý, ako môžem vytvoriť pripojený (octagonal_top.jpg) geometriu. Čo som robil v HFSS bolo nakresliť krivku a nakreslite obdĺžnik na svojom orgin a potom už len "zamiesť cestu" tak, že moje polygón dostane dokončená. Ale v ADS DRAW POLYGON fucntion vytvára pevný vyplnený geometriu a PATH funkcie v predvolenom nastavení začína od polovice stanovenej súradnicu (tento zrúcaniny môjho výpočtu pre odhad súradníc), čo chcem robiť v Momentum, je nakreslite tvar, ako je uvedené v octagonal_top.jpg. Chcem mať možnosť nakresliť ployline a zadajte hrúbku neho. Je to možné? Volker, naozaj oceňujem vašu pomoc a čas na to. Prosím, veď ma na to. Ešte raz vďaka Požiadavka ostatných čitateľov, aby sa podelili o svoje myšlienky na túto tému. S pozdravom, Hemanshu Abbey

Ja ani vidieť hrúbku prvej vrstvy extrahované z HFSS.
To je očakával. Hoci súboru DXF formát bude podporovať z postavenia a vysunutie výšku, väčšina nástrojov hodnotí iba XY dáta. Pozície z kovu a výška musí byť priradená manuálne.

Oh ok ... Tak som sa na informácie z DXF a import do ADS a ručne priradiť hrúbku. Vzhľadom k tomu, hovoril si, že nemáte prístup k HFSS nie som istý, že som mal na to spýtať, ale čo navrhujete ma, keď chcem, aby sa informácie o druhej kovové vrstvy (podchod jeden) z HFSS? Prosím, nájdite súbor DXF pripojený v zips zložke. Takže znova, môj problém bol, že som bol len schopný extrahovať hornú vrstvu (bez hrúbky) z HFSS. Podchod alebo 2. vrstva kovu info nie je prístupný jeho štruktúra nie je replikované počas prevozu z HFSS do ADS.

Ahoj, môžem potvrdiť, že podchod nie je zahrnutá v súbore DXF. Nie ste si istí, čo sa stalo, pretože ja nie som oboznámený s výstupom DXF v HFSS. Pre riešiteľov EM, ktoré môžem použiť, mali by ste mať viac vrstiev v súbore DXF, ale váš súbor má len túto vrstvu design_21. A aj keď tam sú rozmanité tvary na vrstve design_21, podchod chýba. Vzhľadom k tomu, že máte podjazd rozloženie v HFSS súboru, by som kontaktovať ANSYS podporu. Musí byť možné, aby zahŕňal do výstupného súboru na samostatné vrstvy (alebo možno v inom súbore, ak z nejakého dôvodu, že vykonali oddelené súbory pre každú vrstvu). Pre stopy s šírkou v ADS layout, ja neviem. Moje induktor rozloženie sú auto [url = http://muehlhaus.com/products/spiral-inductor-assistant]-generovaný generátorom indukčné tvare [/url], takže nemám k tomu ručne.

Ahoj Volker, Vďaka za Vašu odpoveď ... Áno, máte pravdu, podchod info chýba z nejakého dôvodu. Čakám na podporu ANSYS Pre osemhranné induktor layour v ADS budem písať nové témy v prípade niekto vypracované ručne ... Vďaka za všetku podporu :) Hemanshu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back