Import ASM súbor do MPLAB

P

pete

Guest
Ahoj! Som vygeneroval ASM súboru pomocou PicBasicPro. Kompilácia bola úspešná. Keď som importovať tento súbor do MPLAB ASM, generuje chyby a nebude zostavovať. Mojím cieľom je to, robiť krokovanie programu pomocou MPLAB, ktoré nemohlo byť vykonané v PicBasicPro. Privítame akékoľvek pripomienky alebo pomoci by sa moc páči. Tnx ...

i jus sa pozrel na picbasic profík, aj asuming u použitie mikrokód štúdio, ak je ur nie plz d / l je, jeho zdarma, goto do panelu ponúk: 'VIEW'> 'PIC základné možnosti ... " , Kliknite na "assembler na karte, kliknite na" Hľadať automaticky "tlačidlo, ak je nainštalovaný assebmler bude automaticky rozpoznať a NEXTIME u kompilácie hex bude generovaný aj pokiaľ ide o

ahoj je, že je rozdiel really pre ASM v MPLAB a ASM v picbasicpro

[Quote = swapgo] Hi je really rozdiel pre ASM v MPLAB a ASM v picbasicpro [/quote] väčšinou syntaxe je rovnaká pre copiler konkrétne ASM a MPLAB ASM, rozdiel je hlavičkový súbor, ak je správne defination je v inculed asm všetky asm napísaný pre mikročipy MCU kompiláciu sud v MPLAB, ale ak operačný kód a linka č. sú zahrnuté v asm MPLA asm kompilátor bude považovať za neplatné tie Vyhlásenie ide

Preto je lepšie použiť hex súbor vygenerovaný picbasic profík pre vypaľovanie účely. Hlavičkový súbor z picbasic pre je problém pri importe to v MPLAB. To bude generovať chyby, ak sa pripomienka o záhlavie bude opravený, pridanú úsilie, ktoré by vás mohli dopustiť chyby. Čo je výhodou použitia MPLAB vlastne je? Pre mňa je jeho, pretože jeho ladenie a krokovanie programu. Tiež som si všimla, že MPLAB nie vybudovali možnosť. Skôr využiť Complie možnosť pri doviezli Picbasic profesionálny kód MPLAB pre complie program. Ak si písať priamo na zostavenie programu do MPLAB, žiadny problém. Je postavený možnosti ... Dúfam, že som sa niečo unikne. Všetky pripomienky a návrhy zmien na to, prosím. Vďaka ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back