Implementácia VoIP vo VHDL kódu

M

mmmm_mmmm656

Guest
Ja som pracoval na svojej promócii projektu (VoIP) a všimol som si, že väčšina študentov, zavedenie VoIP pomocou Visual C alebo Matlab, ale nie VHDL, (môjho projektu je vybudovať sieť, ktorá IP Telefón môžu volať na mobilný cez bránu (ktorá je naprogramovaný v jazyku VHDL pre prevod protokolu TCP / IP protokoly ATM príkazy Mobile môže uderstand)) Moje prianie je, ak je technika môže mi poslať VHDL kódov alebo niečo mohlo pomôcť?

Snažíte sa prevod z IP na ATM sieť? U potreba popísať rozsah projektu jasnejšie - VoIP pre mobilné pripojenie? To môže byť príliš široký pre maturitné projekt. Na zdravie, s

Rokov, je to presne VoIP pre mobilné pripojenie dovoľte mi, aby som EXPLAIN projektu v niektorých bodoch: - 1 - IP telefón, alebo soft IP PROGRAM na PC predstavuje (prvý terminálu) 2 - počítač je pripojený k bráne cez VPN. 3 - brána sama o sebe je (prepletie) robíme bránu sám skôr ako bying to, že sa skladá z dvoch častí, FPGA Kit B-mobilné conneted série s kit A keď sa pozriem na VHDL kódov alebo decleration týchto 3 body.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back