Implementácia fáza rozkladu v DDS

X

xie.qiang

Guest
Hei Chlapci, ja som v súčasnej dobe pracuje na projekte AWG, a mám na starosti modulu DDS, musíme zaviesť fáze rozkladu po trunction akumulátora a pred fázou postoj konvertor, aby sa zvýšila SFDR. Existuje mnoho dôkazov o prchavé decreae pomocou fáze rozkladu ako PN sequencial alebo M sequencial, atď, väčšina z nich nezmieňujú, ako realizácia .. Neviem, ako nájsť a nastaviť správny model rozkladu fázy HTE do Simulink DDS systém Matlab, ďalej potom tiež potrebujem realizovať fázu rozkladu v FPGA. Tak treba vy mi pomôcť .. Díky moc :)

Dobrý deň, po skrátení akumulátor, nie je nič, čo by váhať! Rozklad môže byť dosiahnutý pridaním pseudo náhodné hodnoty k akumulátoru pred skrátenie. Len sa PN majú rovnakú rad ako desatinné časť akumulátora. Viem, že žiadne konkrétne literatúru, ale myslím, že operácia je zrejmé, je možné odvodiť ľahko. S pozdravom, Frank

[Quote = MKO] Dobrý deň, po skrátení akumulátor, nie je nič, čo by váhať! Rozklad môže byť dosiahnutý pridaním pseudo náhodné hodnoty k akumulátoru pred skrátenie. Len sa PN majú rovnakú rad ako desatinné časť akumulátora. Viem, že žiadne konkrétne literatúru, ale myslím, že operácia je zrejmé, je možné odvodiť ľahko. S pozdravom, Frank [/quote] vďaka, Frank. Áno, máte pravdu R, je potrebné pridať pred trunction rozklad, ale stále nemôžem prísť na to, ako nájsť správny model pre rozklad ..

Dobrý deň, som sa preskúmanie príslušnej literatúry, ale ak navrhnú pseudo náhodný signál, mohlo by to byť generované LFSR s dĺžkou podľa rozkladu signálne slovo (= akumulátor zlomkovú časť). Odkazy na LFSR je možné určite nájsť vo fóre, wikipdedia a kdekoľvek. Ale príčina LFSR je pseudo náhodné, ale sú aj pravidelné a tým ich účinok by mali byť kontrolované v simuláciu. S pozdravom, Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back