Impedancia v mikroproužcích

P

pareshatlnmiit

Guest
Mám vypočítať kapacite linky do variačný metódou pomocou rovníc, prosím, povedzte mi, ako vypočítať impedanciu? Nejaké rovnice realting capacitace vedenie a impedancia?

Vďaka vfone, ale v tom, že nie sú kalkulačka pre výpočet impedancia však kapacite linky, chcem equatioon ktoré sa vzťahujú ku kapacite linky impedancia.

Ahoj, Vezmite na vedomie, že vyššie uvedené rovnice platia pre nenatierané stopy alebo meď, plošné spoje výrobca obvykle platiť po stopy alebo medi s maskou o sile 8-10 mlynov a že to bude zase rovnice, ehm "er = {1 - pow ( e, ((-1,55 * (H + T + M)) / h))}, kde e = Eulerovo konštanta H = Trace vzdialenosť od roviny j. T = M = hrúbka Trace Maska hrúbka a bude to účinok, ak ste sa vykonáva riadené impedancia, kde, Zo = (79/sqrt (er "1.41)) * ln (5,98 * H / (0,8 * (W + T))) Ω platí 5

[Quote = pareshatlnmiit] mám vypočítať kapacite linky do variačný metódou pomocou rovníc, prosím, povedzte mi, ako vypočítať impedanciu? Nejaké rovnice realting capacitace vedenie a impedancia? [/Quote] Mali by ste tiež počítať do variačné metódy vedenia indukčnosť.

Ďakujem vám všetkým z vás, ale ja som našiel odpoveď v jednom z dokumentov veľkých Yamashita, prípadne chce povedať, že ma

pareshatlnmiit:
Ďakujem vám všetkým z vás, ale ja som našiel odpoveď v jednom z dokumentov veľkých Yamashita, prípadne chce povedať, že ma
Prosím, pošlite odkaz alebo nahrať tento článok.

Nie som schopný sťahovať z megaupload .. je možné nahrať na rapidshare u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back