Impedance Control Board

K

KP

Guest
Nazdar

V akom stave alebo príbuznom odbore mám na mysli to, čo trochu designu použiť impedancia kontrolné rady? Je to impedancia kontrolné rady mám niečo 'čo do činenia s celkom / maximálny prenos sily? Zvyčajne som počul o kontrolu impedancia 50 Ohm, a tak ďalej ...aký je rozdiel medzi 50 Ohm a 75 Ohm impedancia kontrolou?

Láskavo povedať 'Ďakujem Q' tým, ktorí r užitočná.

S pozdravom
KP

keď signál je prechodnú dobu je menej ako 1 / 2 stopy PCB meškanie

odraz signálu sa stane vážnu.

musíte použiť impedancia kontrolnej rady, je všeobecne nepoužíva pre

prenesenie maximálny výkon, to je pre minimalizáciu reflexie a

zachovať integritu signálu.

50R je všeobecne používaných v oblasti komunikácie, 75R je všeobecne

použitie v oblasti TV (snáď to nie je vždy pravda).

ale 50R palube môže tolerantnej viac kapacitná záťaž ako 75R doska

pre jeho nízku impedanciou.

Viete, teraz každá matka palube, je impedancia riadené palube.

s pozdravomKP Napísal:

NazdarV akom stave alebo príbuznom odbore mám na mysli to, čo trochu designu použiť impedancia kontrolné rady? Je to impedancia kontrolné rady mám niečo 'čo do činenia s celkom / maximálny prenos sily? Zvyčajne som počul o kontrolu impedancia 50 Ohm, a tak ďalej ...
aký je rozdiel medzi 50 Ohm a 75 Ohm impedancia kontrolou?Láskavo povedať 'Ďakujem Q' tým, ktorí r užitočná.S pozdravom

KP

Je-li signály čas nábehu je menšia ako 1/6th elektrickej dĺžky, musíte riadené impedancia - teda, ak máte 1 ns nábehu 1 ns / ~, 18 ns / palec (v FR4) = 5.5 inches / 6 ~ 1 palec.S stopa s dĺžkou 1 cm alebo menej, mohli by ste dostať preč bez riadené impedancie.V opačnom prípade by ju budete potrebovať.

riadené impedancia je reqired fro smerovanie rýchly rast časový signál
Ak nábehu doba je rýchla, potom sa dĺžka nábehu signálu trase znížená
Ak smerované dĺžka je väčšia ako dĺžka nábehu potom trasa pôsobí ako prenosové vedenie

pre prenosové vedenie riadené impedancia je povinný

so zreteľom

vij

Impedance ovládanie je hlavne pre prenos energie Max z dirver do recevier.

pvskt Napísal:

Impedance ovládanie je hlavne pre prenos energie Max z dirver do recevier.

Pýtam sa vás, keď dôjde k reflexii a skákacie?

To nastane v dôsledku impedancia nesúlad.Ak existuje nesúlad, ako sa bude impedancia max výkon bude dodaný na zaťaženie?Je-li max výkon nie je dodaná na zaťaženie, ako bude prahové hodnoty rozpoznaný korektne?Výsledná je reflexie a ďalšie znamenia účinky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back