Impedančné prispôsobenie v PA (získaných loadpull)

Z

zhaofeng1983

Guest
Používam loadpull simulácie metódou SpectreRF a získať Zo = 104,7 + j323.65ohm. Tak som sa používať spoločný L-transformácie 250ohm zaťaženie Zo. Ale mám malý výkon pri zaťažení (je uvedené na obr B), zatiaľ čo napätie v bode A je najväčšia sila. Musí byť niečo v neporiadku s mojou znalosti impedancia transformácie. Niekto môže vysvetliť, prečo sa to deje a ako navrhnúť transformáciu impedancie siete?

to, aby u impedancia prístavu je 250 ohmov, alebo to je 50 ohmov khouly

Ďakujeme, že u veľa. Som tak neopatrný. Spočítal som, že priamo na kalkulačke, bez toho by sa písať procesu, ktoré vedú k falsed hodnotu. RF naozaj starostlivé krok za krokom analýzy a dedukcie. Presná hodnota by mala byť 1.73pF 168.7nH. Ešte raz vďaka.

Vitajte u, ale u treba prečítať nejaký článok o impedančná prispôsobenie pomocou grafu Smith, pomôže u veľa pri navrhovaní týchto sietí khouly

Prečítal som nejaké, ale neviem, či je vhodné pre moje žiadosti. Aj moje simulované PA s tlmivky a cievky nahradené modelmi Murata a výstupný výkon znížený o 1 dB. Do u nejaké návrhy pri praktickom návrhu? Napríklad, PCB, praktické loadpull a ďalšie. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 7 minútach: [/color] [/size] khouly ďalšia otázka: Je u poznať harmonické požiadavky na neustále vlny metódy modulácie (moja je FSK), alebo nejaké články o , že? Ako oveľa nižšia druhej a tretej harmonickej, než by mala byť prvý?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back