Image Processing objektu extrakcie

To sa nazýva segmentácia. Existuje niekoľko typov a záleží, aké sú ciele a kvalitu obrazu.
Ale pred segmentácie možno urobiť. Obrazu musia byť spracované tak, aby ju v "dobrom stave". To je možné zbaviť sa farebné rozlíšenie, croppig práve oblasť, kde je objekt, úpravu jasu a contratst etc. Takže je lepšie čítať knihu o spracovanie obrazu pred príletom na túto poslednú časť, ktorá je segmentácia. Potom, čo potrebujete vedieť, čo s objektom. Ako charakterizovať v softvéru. Takže doporučuji používať CVIPtools a knihy s ním spojené.

A hlavne je spracovanie funkcií Extrakcia.Všeobecne platí,
že si môžete Image Poškodený hlukom, ako náhodný proces.Potom by ste použiť klasické algoritmy ako Maximum Pravdepodobnosť Estmation a Minimun Vzdialenosti Algorithms.

celej knihy o všetky rôzne metódy
v objekte extrakcie bolo napísané, i predpokladať, že ste sa jedná o 2D objektov z obrazu na rozdiel od videa.hľadať knihy yali amit "2D objektu detekcie a uznanie" od MIT Press,anto

Myslím, jeho dobré, aby ste začali s EDGE v MATLAB, tiež som napísal program pre hľadanie objektu v obrázku, pošlem ho k vám

k tomuto

Už som urobil to isté.

U prvého sa oddeliť objekt od späť na zem (segmentácie).
Pre segmentáciu, prvý u musieť rozhodnúť prahu ur obrazu. (Mám najradšej Otsu metóda pre auto prah)

potom do binarization pre ur obrazu umiestnením 255 pixelov, ak hodnota je väčšia než prah iného miesta nulu.

tak získate u ur objekt oddelený od pozadia.

potom spustiť ľubovoľný algoritmus detekcie hrán (Sobelova metóda) a úlovok ur objektu.

Anthor metóda je ťažisko algoritmus. (Jeho perfact pre sledovanie objektu)

Pozdravy,

kalayeh a naresh850 mohol by ste mi prosím poslal tieto kódy ku mne.
Snažím sa urobiť projekt takmer rovnaké

S pozdravomPridané po 31 sekundách:pardon zapoměl tady je mail
serhat_heckdekar (at) hotmail.com

Ako to myslíš objekt?Sú to hovoríš ťažby ako v greenscreen?

nazdar
Som pracujúci na projektu''segmentace obrazu pomocou algoritmov pyramídy. "Chcem vedieť, ako vypočítať počet segmentov na segmentáciu obrazu. Plz poslať MATLAB kód it.in tento email id
bmeher1981 (at) gmail.com.
pozdravy
bikash meher

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back