Image príslušenstvo, ktoré LinHong a RaymondThai

O

ongdia02

Guest
Nazdar,
Mám len tešiť v tomto fóre.
Mám len trochu čítať vaše správy o odtlačkoch prstov, najmä na ťažbu
vlastnosť (pomocou metódy Lin Hong a RaymondThai).

Teď jsem študovať o týchto metód (vylepšení obrazu Lin Hong a RaymondThai).Ak si nie ste unplease, prosím, vysvetliť niečo pre mňa.
Mám otázku, ako tieto údaje:

V týchto papiera, pri odhade miestnych orientationg obrázok alebo frekvencia obrazu, Lin Hong rozdeliť obraz do non_overlaping blokov (WxW) a výpočet orientácia
středopravého pixel v každom bloku a nastavte ju ako lokálne orientácie tohto bloku.
Takže, Mám pravdu?keď poviem, že:
obrázok (veľkosť N x N), bude mať zodpovedajúce miestne orientačné matice s veľkosťou (N / W x N / W).Já myslím, že autor nie je výpočet orientácie každý pixel obrazu, je iba výpočet orientácie centrum pixel
každého bloku prekrývanie (W x W).

Thanks in advance.

Áno, máte pravdu.Ten počíta iba orientáciu centrum pixel, a že je orientácia bloku.Myslím, že je to dosť efektívny, ak používate 5x5 alebo 8x8 masky masky.Vedenie jedného regiónu je takmer rovnaká.
Mimochodom, môžete tiež vypočítať orientáciu každého pixelu, miesto pomocou masiek.
Môžete si príklad kódu v
http://www.csse.uwa.edu.au/ ~ pk / Výskum / MatlabFns
Názov súboru je ridgeorient.m

Mám zakódované, že vo Visual C , a odkazuje na fvs na sourceforge.net.
V rámci tohto projektu,
vidím, že výpočet orietation jednotlivých pixelov v obrázku,
Neviem, prečo to urobil, pretože tieto metódy LinHong nebudeme musieť vypočítať orientáciu všetkých pixels obrazu (iba v centre pixel),
ak budeme počítať orientáciu každej pixels, ako fvs projekt, bude čas kachexia.

Máte nejaké nápady na to?

Nie som si istý, čo je rozdiel medzi týmito dvomi metódami.V skutočnosti, som zistil, že nález orientáciu centre pixelov je dostatočné dost.Je možné ušetriť výpočet výkonu.Každopádně, I
can't get my kód funguje, je-li sledovať rovníc Lin a Raymond.Možno, že
si moje chyby v kóde.

Já dělám rovnakého projektu tu.Mám otázky o chrbát frekvencie odhad.
môže mi niekto pomôcť, vysvetliť spôsob, ako sa dostať na frekvencii odhad na základe Hong a Anil Jain K IEEE časopis?
alebo iné metódy, ktoré existujú.

zdrojový kód pre odhad frekvencie chrbát v MATLAB, pls zdieľanie tu ...
THX B4 ..

Skúste vyhľadávať na týchto webových stránkach:
h ** p: / / www.csse.uwa.edu.au/ ~ pk / Výskum / MatlabFns

Existuje mnoho kódy pre rozpoznávanie odtlačkov prstov.Verím, že kód pre chrbát frekvencie odhad.

anywawy, čo je štandardná veľkosť pre odtlačok obrazu?

Nemyslím si, že je štandardné veľkosti.Záleží na tom, aký spôsob budete používať pri posilňovaní a uznanie.Dôležitá je vlastnosť je zostal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back