IE3D-planárne anténa Monopole

B

balaguru thavamani

Guest
Zdravím všetkých, som Simulované planárne anténa Monopole v IE3D podľa planárne anténa pre bezdrôtovú komunikáciu v Kin-Lu-Wong.But simulované získaný výsledok sa líši od referenčného výsledok, celkový dolné pásmo nie je ladenie. Som pripojený dokument a štruktúra v IE3D. Prosím, pomôžte mi vyriešiť tento problém.

Ahoj, balaguru: Skúšal som s štruktúry presné rozmery. Vidíme, 2 rezonancie jasne. Avšak úroveň rezonancie sú veľmi odlišné. Skúšal som aj nekonečné a konečné podklady modely a IE3D výsledky sú v súlade. Nezdá sa mi, že je nejaký problém v simuláciu výsledkov. Je zaujímavé, ako merať a IE3D výsledky simulácie zápasu veľmi dobre na papieri. Myslím, že je celkom pravdepodobné, že niektoré dimenzie nemusia byť presne rovnaké medzi papierom a Nastavenie parametrov merania. Navrhoval by som, aby ste sa obrátili na profesora K. Wong a jeho kolegovia na neho. Ide.

Ahoj Jian, ďakujeme za váš návrh, pokúsim sa mení niektoré rozmery. Myslím, že štruktúra by mala byť zvýšená z umelej krajiny.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back