ICD2 problémy v MPLAB 7.3x a 7,4

F

facaf

Guest
Dobrý deň, prepáčte, ale moja angličtina je veľmi zlá.
aj keď mi rozumejú aj málny, ktoré vám pomôžu.
firmware potrebujú zmenu legalizácie v MPLAB> v7.11 a originálne firmware (ej. ICD661.HEX) nezahŕňajú
s IC PROG vybrať žetón (PIC16F877) otvoriť de HEX (ICD661.HEX) overovať de poistky (HS, a všetky ostatné off) namiesto tejto bytov v začiatku EEPROM zo 16F877 (00 8A 00 15 00 0A 00 16 00 61 00 2D).
tejto zmeny riešenie Vášho problému (môj ICD2 s touto modifikáciou, práca veľmi dobrá, v znení 7,40 z MPLAB).
S pozdravom.

Hi facaf
Pokúsim sa, že vďaka, vlastne som bol pomocou USB na sériový prevodník pre ICD2.Na podozrenie, aj zmenili ICD2 na skutočný sériový port systému a pokúsil sa stiahnuť operačného systému.Fungovalo to veľmi jemné na to.Takže problém je vyriešený.

môžete prosím vložiť tento súbor, prosím

Poďakovaním vopred
Samir MistryPridané po 4 hodín 56 minút:facaf Napísal:

Dobrý deň, prepáčte, ale moja angličtina je veľmi zlá.

aj keď mi rozumejú aj málny, ktoré vám pomôžu.

firmware potrebujú zmenu legalizácie v MPLAB> v7.11 a originálne firmware (ej. ICD661.HEX) nezahŕňajú

s IC PROG vybrať žetón (PIC16F877) otvoriť de HEX (ICD661.HEX) overovať de poistky (HS, a všetky ostatné off) namiesto tejto bytov v začiatku EEPROM zo 16F877 (00 8A 00 15 00 0A 00 16 00 61 00 2D).

tejto zmeny riešenie Vášho problému (môj ICD2 s touto modifikáciou, práca veľmi dobrá, v znení 7,40 z MPLAB).

S pozdravom.

Mohol by niekto vysvetliť, čo je to význam?
"00 8A 00 15 00 0A 00 16 00 61 00 2D"

Dobrý deň, Samir,
My ICD pracuje s verziou MPLAB7.6a.Ja som sa viažu schéma a aktualizovaný firmware súbor tu.

Vďaka.
Nandu
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Nandulal Napísal:

Dobrý deň, Samir,

My ICD pracuje s verziou MPLAB7.6a.
Ja som sa viažu schéma a aktualizovaný firmware súbor tu.Vďaka.

Nandu

Áno,
LED by mala byť na RB4/RB5 (je to moja chyba! Ospravedlňujeme sa ...).Bit LVP vo firmware je stanovená preto, že som pomocou LVISP programátor.Ale keď sa pripojíte k MPLAB ICD, automaticky vymaže bit LVP.

Nandu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back