ICD2 používať 18f4550 a 16F877A

S

suresh_ecer

Guest
Ahoj, ja chcem, aby sa pomocou ICD2 18f4550 a 16F877A plz niekto môže mi povedať, kde by som mohol nájsť schému a firmware plz pomôžte mi Vďaka vopred bye

Spoločnosť v Indii banglore vyrába rovnaké. Nepamätám si mená. Pošlite mi kontakt. Ak som schopný nájsť to pošlem informácie

Len chcem, aby ste vedeli, som si objednal dosku od wselektronik.at všetky potrebné súbory sú na mieste. Robil to a funguje takmer v raz, odpory 330e v PGC a PGM trate musí byť znížená na 33e. Beží ako originál, budete potrebovať k programovaniu 4550 Dobré a lacné ICD2 klon!

[Quote = funnynypd] Urobíme PICkit2. NIE ICD 2. [/Quote] ICD2 programy a debugs oveľa viac zasahujú než PICkit2.

> ICD2 programy a debugs oveľa viac, než zasahujú PICkit2. To nemusí byť pravda, v blízkej budúcnosti. Keď bol prepustený Ford 200 dolárov Model-T auto, nikto očakávať, že to prináša auto-búrka na celé USA.

Možno, že v budúcnosti PICkit2 bude dobrý ako ICD2, ale v túto chvíľu ICD2 je najlepšie, programátor a debugger, a ICD2 funguje od 2 volty, PICkit2 from2, 5 voltov, ale ak chce len programátor, PICkit2 je veľmi dobré riešenie, pre väčšinu komerčných modelov PIC.

Len o pár príspevkov pod týmto som začal niť, ktorá je skrátená verzia ICD2 pomoci, ktorá vám dáva všetky informácie na jednej stránke. Hlavné vlákno je pár príspevkov pod týmto. Hlasujem ICD2

@ Scratchbuild: To je naozaj skvelé práce, ktorú urobil! ICD2 Naozaj skaly .. robí veľa chýb jednoduchšie. Mimochodom, myslím, že OP našiel odpoveď na svoju otázku?

Ahoj všetci, som videl, že príspevok sa začal už pred niekoľkými mesiacmi, sorry, moja chyba, budem viac prebudiť nabudúce. Nič sa týka

[color = blue] sa môžem pripojiť a nahrávať program na mojej PIC16f77a [/color]

[Quote = Sh_sunsea] [color = blue] sa môžem pripojiť a nahrávať program na mojej PIC16f77a [/color] [/quote] Áno, aj PICkit2 a ICD2 program a ladenie 16F877

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back