ICD2 klon MCLR problém

S

SirQui

Guest
Dobrý deň, som ICD2 USB klonu z Stolz s čipom 16F876A. Keď sa snažím pripojiť v MPLAB (v7.2), dáva vlastný test chyba.
Code:
 Pripojenie k MPLAB ICD 2 ... Pripojenie Nastavenie VDD zdroja do cieľa Cieľové zariadenie PIC18F4580 našiel, revízie Rev = 0x1 ... Čítanie ICD Product ID Spustenie ICD Self Test ... Nepodarilo Self Test. Pozri Nastavenie ICD2 (stav karta) pre podrobnosti. MPLAB ICD 2 Pripravené
Keď som sa potom skúste program / jasné, 18F4580, ktorý je pripojený k môjmu ICD2:
Code:
 Programovanie cieľ ... Vymazanie časti ... ... Programovanie Program Memory (0x0 - 0xFF) overenie ... ... Program Memory ... Skontrolujte, či bola úspešná ... Programovanie podarilo MPLAB ICD 2 Pripravené Vymazanie Cieľové zariadenie ... ... Vymazať Uspel MPLAB ICD 2 Pripravené prázdne kontrola ... Program Memory ... .. Config pamäti EEPROM ... ... ID užívateľa pamäť ... bianco šek Prešiel MPLAB ICD 2 Pripravené
(Po naprogramovaní, cieľ nezdá reagovať na programe), self-test dáva:
Code:
 Cieľová VDD: Heslo Module Vpp: Heslo MCLR GND: Vysoká MCLR VDD: Heslo MCLR Vpp: Heslo
kartu Napájanie:
Code:
 Cieľová VDD: 5,00 Vpp Cieľ: 9,75 MPLAB ICD 2 Vpp: 12,06
Samozrejme Aj pripojenie z dôvodu ICD a cieľovej PIC. Každý, kto pozná riešenie môjho problému? Ďakujem moc!

Kartu Napájanie: Kód: Cieľová VDD: 5,00 Vpp Cieľ: 9,75 MPLAB ICD 2 Vpp: 12,06 Skontrolujte napätie USB! Jej musia včely 5V! Skontrolujte, či L1 Skontrolujte VPP, VDD Svätodušný digitálny voltmeter na výstup operačného zosilňovača, mali by ste vyladiť, aby na 13V (pozri napätie na Status Monitor Dialog ICD v MPLAB!). Vzhľadom k tomu, programovacie napätie 13V VPP je !!!!!!!!!!!! Môžete zmeniť R8, R9, R11: 330R na 100R

Všetky napätie sa zdajú byť správne. Zmena odpory nefunguje. Ja som teraz skúšali rôzne MPLAB verzie.

Videl som dáta R je problém GND. Môžete urobiť nejaký test. Odstráňte 16F877A a pripojiť RC0, RC1 a RC2 drobet odpor (1K) na VDD (+5) potom musíte dať do GND RC0, na cieľové pin 1 musíte mať VPP 13V Potom musíte dať GND na RC1 , na cieľovej pin 1 musíte mať VDD 5V Potom musíte dať GND na RC2, na cieľové pin 1 musíte mať GND 0V (skúste si to na VDD)

Cieľová VDD: Heslo Module Vpp: Heslo MCLR GND: Vysoká

Jej tiež možné, že ste miesto na cieľovú kapacitu MCLR. Ak používate ICD2 musíte odstrániť kapacity na cieľovú MCLR. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] Na vykonanie testu, ktorý môže byť len jeden pin (RC0, RC1 alebo RC2) na rovnakú dobu pripojenia na GND

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back