IC5.0.0 bežať LVS v diva, netlist je zlé! Prosím, pomôžte mi!

D

demi91

Guest
netlist nasledovné: usporiadanie netlist: N 0 / N Z 1 / VDD n 2 / n 3 / B n 4 / 6 N 5 / VSS Žiadny prvok vlastnosť Formát pre výraz element / +5 Žiadny prvok vlastnosť Formát pre výraz element / + 4 Žiadny prvok vlastnosť Formát pre výraz element / +3 nezodpovedá žiadny element pre element formátu našiel / +2 nezodpovedá žiadny element pre element formátu našiel / +1 nezodpovedá žiadny element pre element formátu našiel / +0 t 0 "Z" výstup T 5 " VSS "vstup t 1" VDD "vstup t 3" B "vstupné t 2" A "vstup schéma netlist: n 0 / VDD n 1 / Z n 2 / n 3 / B n 4 / VSS č 5 / net032 Žiadny prvok Vlastnosť Formát pre výraz element / M2 nezodpovedá žiadny element pre element formátu našiel / M4 nezodpovedá žiadny element pre element formátu našiel / M5 nezodpovedá žiadny element pre element formátu našiel / M0 t 4 "VSS" vstup t 0 "VDD" Vstup t 3 "B "Vstup t 1" Z "výstup t 2" A "vstupné Ako to mám urobiť?

Opraviť v schéme Žiadny prvok vlastnosť Formát pre výraz element / M2 nezodpovedá žiadny element pre element formátu našiel / M4 nezodpovedá žiadny element pre element formátu našiel / M5 Žiadny prvok vlastnosť Formát pre výraz element / M0 a rozloženie príliš

Ako konkrétne zmeniť? Prosím, povedzte mi! Ďakujem vám!

Ako zmeniť v rozvrhnutie? Je potom schematický cela lib lib základne v IC5? Do tejto schémy je netlist je zlé taky! Ako mám robiť?

Pozrite sa na vlastnosti problému prvku. Aký typ zariadenia je, že?

Skontrolujte si. Simrc súboru. Musí obsahovať odkomentovať "na porovnávanie tranzistora úroveň pre analógový umelec" bloku. Iné porovnanie bloky musí byť poznamenal,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back