IC layout design softvér

S

sbalpande

Guest
môže u plz nahrať študentskej verzie a free verzia software návrhu usporiadania IC. ex. kadencia, aligent alebo akékoľvek iné. Ten je potrebný pre môj M. Tech project.plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Stiahnutie a inštalácia kúzla a používať ho v Linuxe .. alebo použite Electric (zdá ťažko sa učiť), a použiť ich vo Windows a Linux ..

môže u plz nahrať študentskej verzie a free verzia software návrhu usporiadania IC. ex. kadencia, aligent alebo akékoľvek iné. Ten je potrebný pre môj M. Tech project.plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz --------------------------------------- ----------------------------------------- som odpovedať, ale žiadna súvislosť. Stiahnutie a inštalácia kúzla a používať ho v Linuxe .. alebo použite Electric (zdá ťažko sa učiť), a použiť ich vo Windows a Linux .. plz mohol mi odkaz na stiahnutie softvéru mágie iný mäkký compitable do Windows.

Môžete si vybrať IC usporiadanie nástroj (Tanner) na platforme windowons.

[Quote = sbalpande] môže u plz nahrať študentskej verzie a free verzia software návrhu usporiadania IC. ex. kadencia, aligent alebo akékoľvek iné. Ten je potrebný pre môj M. Tech project.plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz --------------------------------------- ----------------------------------------- som odpovedať, ale žiadna súvislosť. Stiahnutie a inštalácia kúzla a používať ho v Linuxe .. alebo použite Electric (zdá ťažko sa učiť), a použiť ich vo Windows a Linux .. plz mohol mi odkaz na stiahnutie softvéru mágie iný mäkký compitable do systému Windows. [/quote] Napísal som zoznam voľných designu softvér IC na http://www.edaboard.com/viewtopic.php? t = 257461 , pozrite sa na tretie miesto. Tanner už poskytuje študentské verzie, ale oni predsa majú zvýhodnené ceny. Skontrolujte tiež, či sa vaša univerzita, väčšina univerzít nemajú prístup ku komerčným nástroje, pretože prídu trochu lacno, pre nich. Vaša práca poradca môže udeliť licenciu pre prácu s behom projektu. Tiež ak vaša univerzita ešte nemá prístup k designu IC nástroje, ako Cadence, Synopsys, Mentor atď potom môžete požiadať svojho poradcu / profesor, aby si jeden, v závislosti na zemi, môžete sa dostať je skoro zadarmo.

[Quote = sbalpande] môže u plz nahrať študentskej verzie a free verzia software návrhu usporiadania IC. ex. kadencia, aligent alebo akékoľvek iné. Ten je potrebný pre môj M. Tech project.plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz --------------------------------------- ----------------------------------------- som odpovedať, ale žiadna súvislosť. Stiahnutie a inštalácia kúzla a používať ho v Linuxe .. alebo použite Electric (zdá ťažko sa učiť), a použiť ich vo Windows a Linux .. plz mohol mi odkaz na stiahnutie softvéru mágie iný mäkký compitable do systému Windows. [/quote] použiť akékoľvek nástroje, ktoré vaše škola dodávky na vás. Sa spýtate ľudí vám zdarma BMW alebo Mercedes. Ako v skutočnosti, nástroje, spýtajte sú drahšie ako BMW a Mercedes

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back