I2C Maximálna dĺžka vodiča

C

Computerman29

Guest
Dobrý deň, som navrhovaní zariadenia, ktoré používa, aby pic Flash okuliare montáž RGB LED s nastaviteľnou rýchlosť a jas. Bol som zvažuje použitie I2C alebo SPI riadiť LED je z I / O expandér tiež namontovaný na okuliare. Je to životaschopný nápad, alebo je tam maximálna dĺžka vodiče pre spoľahlivú prevádzku? Vďaka vopred za pomoc.

hai Overil som veľa pre to som zistil, ze tento Philips. Maximálna kapacita kábla je obmedzená na 500pf CAT5 kábel kapacitné 17pf/feet rovnako myslím, že je možné použiť v malých I2C komunikácie na diaľku. ide o ne.

K dispozícii je výrobca PLC v mojej krajine, ktorý uvádza jedna z jeho zariadenia je možné pripojiť k niektorým čidiel, až 1km ďaleko používať jeho palube I2C kanálu. Nemám predstavu, ako to dosiahnuť. Nízka frekvencia? Ric

I2C je úroveň dát stačí pridať nárazníky prepracovať úrovne signálu každý tak často, alebo môžete použiť zosilňovač a comparitior prepracovať ho späť na reálne dáta, kedy vo vzdialenosti .... I2C chyba kontroly, takže to nie je problém, jeho tam, alebo to nie je, ako sú digitálna televízia na rozdiel od tohto medeného drôtu sa pohybuje okolo 0,12 R na meter za jeden kábel, telefón v štýle jadra, takže stačí prísť na to pomocou rezistivity kábla a jeho dĺžke na riadenie napätie, takže si môžete vypočítať výstupné napätie proti prúdu musíte prepnúť vzdialených zariadení, ak jeho menej ako potrebujete jednoducho použiť CMOS brána do pamäti CMOS, TTL, alebo sú veľmi sensative vysoké impedancia vstupov a je potrebné prepnúť mikro zosilňovačov je najviac Často pico zosilňovačov by som použil pic RF, ak ste kúsok ísť, alebo ak jeho obrovské vzdialenosti používať sieť a IP stack regulátor

Dobrý deň, záleží na vašej rýchlosti, napájanie, vytiahnite odpory, autobusové a kapacita záťaže. len umoľňuje siete pre USB je výplň z Philips so všetkými údajmi, ktoré potrebujete Salam Hossam Alzomor www.ig.org

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back