S
samkol649
Guest
Ahoj všetkým, ktorých som rovnaké vlákno v sekcii Mikrokontrolér, ale uvedomil som si, že je vhodnejšie v tejto časti, a to je dôvod, prečo som tu ... prevzaté dúfal, že niekto môže pomôcť mi. Snažím sa použiť HyperTerminal poslať AT príkaz na môj telefón Sony Ericsson T610. Možnosti nastavenia sú: 115200, 8, none, 1 žiadna. Ďalšie rýchlosť mi divné znaky (nečitateľné znaky). Takže kurzom 115200, môj telefón neustále posielať mi divný odpoveď. Je to proste stále o dumpingu postavy na obrazovke HyperTerminal (nikdy nezastaví dumping), som sa pokúsil vykonať Master Reset, ale to nepomohlo. Počul som, že veľa ľudí sa podarilo odoslať na príkaz tohto telefónu cez HyperTerminal. Môže niekto z vás mi ukázať kroky k tomu? Musím si nainštalovať ovládač kábla telefón sériové? Telefón sa zdá byť v poriadku, pretože keď som Master Reset, videl som Master Reset na obrazovke terminálu. Tak nejako telefón je v poriadku, myslím, že ... S pozdravom, Sam Nižšie sú uvedené znaky, ktoré telefón vypíše na terminál: ********************************* *************************** MMM MMM GPRS_SysInfo NOM_II HandleNOM: NOM_UNKNOWN-> NOM_II, MS_Mode = 1, ForcedFlag = 2 GMM