HW inštalácia Hspice 2004 alebo 2003, Hspice Ubuntu 7.10

M

midgariano

Guest
Snažím sa nainštalovať Hspice rokoch 2003 a 2004 na Ubuntu 7.10, ale to je nemožné pre mňa. Prosím, pomôžte mi to trochu. Díky moc.

Najjednoduchší spôsob, ako je len rozbaľte. "Tar.gz" súbor, a potom rozbaľte. "Taz" súbory. Získate použiteľný hspice - aj keď adresárovej štruktúry, je mierne odlišné s tým vytvorené synopsys_installer. Ak používate synopsys_installer, budete možno musieť upraviť skripty v inštalátora.

Najprv u potrebovať knižnice som sa pripojiť k u. Pre HSPICE 2003:. Rozbaliť komprimovaný súbor sa do novej zložky,>> CD 2003,03 Premenujte priečinok RH72>> MV RH72 linux Spustite inštalačný script>> CD bin>> / config Súhlasím všetky licenčné podmienky a ďalej potom vyberte nastavenie hspice Dané prvá časť Teraz vytvorte priečinok:>> mkdir / usr / local / FLEXlm>> mkdir / usr / local / FLEXlm / Licencie Skopírujte licenčné>> cp license_Hspice.txt (alebo niečo také) / usr / local / FLEXlm / licencie / license.dat Teraz vytvoriť spustiteľný odkaz>> ln-sf /, kde u installed/2003.03/bin/hspice / usr / bin / hspice DONE, teraz môžete prezrieť hspice u niektorých súborov v priečinku príkladov:. idea:

Súhlasím s tým, čo hovoríte, ale keď spustím korenie dáva chyba hovoriť licencia nebola nájdená. môžu u komplikované na to, čo majú robiť a čo presne bude adresárovej štruktúry. Nie som schopný vidieť žiadne licenčný súbor, rovnako ... please help

Licenčný súbor musí byť definovaný v premennej prostredia nazvaný LM_LICENSE_FILE, ktorá musí byť nastavená pred run korenia.

pre ktoré pravdepodobne licenčný súbor by mal byť prítomný nejaký, kde ... ale nevidím to ... Mimochodom, ktorá verzia je u využitie a kde sa u si to od.

Ahoj, potrebujem nainštalovať Hspice pre Linux, ale nemôžem to nájsť. Kde môžem stiahnuť? Vďaka

Ahoj, hľadám Hspice verzia pre Linux. Kde ju nájsť? Vďaka

pekné miesto v tomto od Braydon a informácie, ktoré som dostal ============ Bez podpisu LINK povolená, Toto varovanie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back