hspice výpočtovej zložitosti?

H

heverlee

Guest
Hi: každý predstavu o výpočtovej zložitosti (simulácia rýchlosť) Hspice alebo Spectre? Ja len viem, že je silne závislá na počte vnútorných uzlov obvodu, pretože Spice musieť matice je. je táto závislosť lineárna alebo exponetial, atď? vďaka moc

[Quote = Heverlee] Hi: každý predstavu o výpočtovej zložitosti (simulácia rýchlosť) Hspice alebo Spectre? Ja len viem, že je silne závislá na počte vnútorných uzlov obvodu, pretože Spice musieť matice je. je táto závislosť lineárna alebo exponetial, atď? Díky moc [/quote] Hspice použitie gausian spôsob sa dostať na riešenie matice, takže závislosť bude exponenciálny Spectre môžu byť rôzne, môže sa rozdeliť okruhy a niektoré z nich súčasne, závislosť medzi lineárne a exponenciálne

Díky moc [/quote] Hspice použitie gausian spôsob sa dostať na riešenie matice, takže závislosť bude exponenciálny Spectre môžu byť rôzne, môže sa rozdeliť okruhy a niektoré z nich súčasne, závislosť medzi lineárne a exponenciálne [/quote] Vďaka za odpoveď. to u viete, kde by som mohol nájsť nejaké informácie o také veci? knihy, noviny, atď

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back