Hranice a excitácie v HFSS

M

maxxxim

Guest
Ahoj všetci, snažím sa vytvoriť rovinnou vlnu v HFSS pomocou portu vlny s dokonalým E a perfektné H hranice. Vie niekto, v prípade Wave Port môže dotknúť periodickej hranice (E dokonalá, perfektná H, symetria, master / slave) v HFSS? Tiež som hľadal HFSS ručné / užívateľská príručka / Handbook. Existuje? Vďaka vopred.

plz kontaktujte ma, mám knihu HFSS spoločnosť, v ktorej mnoho usefuls expy, môžete si vziať, ale musíte si ju starostlivo diskutovať so mnou hehe

Tu je HFSS ručné prečítať a pochopiť, príklady
Code:
 http://rapidshare.com/files/35218258/Ansoft_-_hfss_V10_book.pdf.html

Ďakujem vám chlapci. Tento manuál je naozaj dobrá a obsahuje viac informácií než HFSS pomoc. Mimochodom, niekto vedieť, či je možné definovať ideálny H hranici na okraji Port Wave? Tento manuál hovorí, že nemôžeme, ale nemyslím si, chápať, prečo ...

môže u plz veď ma, ako dať čo axiálne zdroj .. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 7 minútach: [/color] [/size] Nemôžem download link .. plz tel mi Wat 2 sa teraz: cry:

[Quote = menz] môže u plz veď ma, ako dať čo axiálne zdroj .. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 7 minútach: [/color] [/size] Nemôžem download link .. plz tel mi Wat 2 sa teraz: cry: [/quote] 1.draw kruhu (koax priemer) na umelej krajiny a potom odpočítať od umelej krajiny 2. kresliť na valec vákua (na koax priemer) 3. nakresliť vojne (PIM koaxiálneho kábla) a priradiť ich do Pece 4. čerpať sondy od konca PIM opraviť. 5. nakresliť kruh v dolnej časti koaxiálneho kábla a priradiť vlnu budenie na to. metriky sú dôležité, ale hfss vás upozorní, ak dôjde k prieniku. veľa šťastia.

Ako môžem spočítať dia'z di elektrické .. a prečo sme k nemu priradiť Pec .. Mám veľa questionz.does polomer excitatiion portu matters.plz mi pomohol .. čo najskôr. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] môže u plz povedz mi, čo je polomer prívodný resonnating na frekvencii 10GHz .. plz povedz mi: cry:

[color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] môže u plz povedz mi, čo je polomer prívodný resonnating na frekvencii 10GHz .. plz povedz mi: cry:
1. koaxiálny kábel sú simulované s PEC (Perfect elektrického vodiča) 2. Polomer budenie Samozrejme veciach 3. Môžete použiť nástroj na ladenie HFSS pre výpočet polomeru napájacie vedenie pre svoj projekt. Alebo nájsť koaxiálny krmivá a uplatniť svoje rozmery do projektu a ladiť svoj projekt s ďalšími premennými (rozmery, krmivo vstupný bod atď) Veľa šťastia.

Ahoj zirtapoz Potrebujem information.plz mi pomohol nájsť. Povedali ste "2. kresliť na valec vákua (na koax priemer)", ak môžem použiť teflónovou ako vákua (na koax priemer) pri kreslení vojne, musí byť v poriadku? Wat je standared koax priemer mám zvoliť pre návrh anténa? ďakujem

výkres vojne v podtlaku simuluje koaxiálny vonkajšie conducter. Ak pridelíte teflón, aby sa výsledky zmení. a prvý nájsť dobrého koaxiálneho kábla pre prevádzkové frekvencie (nízka strata na tomto kmitočtu) a simulovať.

Ahoj mám problém podobnosti simuláciu anténa, je vo vákuovom prehovoriť dielektrika v tomto prípade? Ak dáte iné dielektrikum Čo sa stalo so zemou, koaxiálny kábel mal mať na zem vo vonkajšej. Vďaka vopred.

[Quote = roderick81] Ahoj mám problém podobnosti simuláciu anténa, je vo vákuovom prehovoriť dielektrika v tomto prípade? Ak dáte iné dielektrikum Čo sa stalo so zemou, koaxiálny kábel mal mať na zem vo vonkajšej. Vďaka vopred. [/Quote] musíš nakresliť kružnicu neplatné k zemi lietadlo s rovnakým priemerom koaxiálneho kábla. Takže HFSS predpokladá, že ako koaxiálny kábel. Ak zmeníte materiál, ale aj zmeny charecteristic empedanca koaxiálneho kábla. Môžete použiť tento druh koaxiálneho kábla, ale výsledky LL nie je normálne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back