Hopper Plniaci systém

W

waqas_here

Guest
Kluci aj potrebu Ladder Diagram pre PLC založená Hopper čerpacej systém.Prevádzku systému, ako je uvedené nižšie.

Systém pozostáva z hlavnej SILO cez 4 násypky, ktoré sú krmiva pomocou HOT DOPRAVNIK procesu.Každý hopper skladá zo Gate ventil, ktorý je možné otvoriť pomocou energizující cievky a je na jar vráti.bezpečnosti Potrebná pre b zvážiť.tj počas otvárania a zatvárania brány ventil dopravu musia byť OFF, aby sa zabránilo zaduseniu materiálu.Otváranie a zatváranie brány ventil je detekovaný pomocou 2 snímače priblíženia pre každý zásobník.Proces je nasledovný.

V Bednář generuje dopyt signál, keď je potrebné krmivá.V PLC bude generovať signál na otvorenie brány ventilu príslušných hopper a ďalšie Vil skontrolujte, že všetky ostatné brány 3 ventily musia b uzavretá.V tomto prípade sa plc vygeneruje signál "DOPRAVNIK ON".a kŕmenie jednotlivých hopper začne.Keď sa dopyt signál zmizne na dopravu musia vypnúť a brány ventil musí b uzavretá.

Keď v strednej kým iné hopper generuje dopyt signálu, ako je potrebné počkať na dokončenie procesu v predchádzajúcom hopper a ako kŕmenie sa rovnakým postupom, musí začať v
2. zásobníka.

Predpokladám, a umožňuje pri kŕmení
1. zásobník je v procese a znamenalo kým iné hopper generuje dopyt a po chvíli
3. hopper vytvára dopyt aj do kŕmenie musia byť vykonané dopytu moudrý.tj 1. prísť
1. slúžiť.

Myslím, že váš problém je v tom, že by ste chcel ľuďom dať vám nejaký program.Skúste vysielanie programu budete potrebovať pomoc s dotazom alebo konkrétne otázky týkajúce sa problémov sa vám tento programovania.Avšak, sme si prácu na zmluvnom základe ...

Na chvíľu som si myslel na prenájom takého dodávateľa ..Ale im strach nemám potrebu to viac.Podarilo sa vyriešiť tento problém, môj vlastný.
A mimochodom som nečakal až po kompletný program.Diagram alebo takého druhu pomoci by mohol vyriešiť môj problém skôr predtým.

Vďaka

Som rád, že ste pracovali na to.Len som sa snažím byť užitočný.Mnohokrát sa fóra ľudia chcú vidieť, že ste sa pokúsil ako prvý.Existuje niekoľko miest, ktoré žiadajú o program prinesie veľa negatívnych reakcií.Myslím, že tady to prostě následok nikto reagovať.Veľa šťastia.
Russell

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back