Hodnotenie pre kryštálový oscilátor, že by som mal použiť pre 89v51rd2 mikrokontrolér

C

cease_fire

Guest
guies pls povedzte mi, zodpovedajúcu kvalifikáciu pre kryštálový oscilátor, že by som mal použiť pre 89v51rd2 MC ..

Dobrý deň, pre radič u môže dať kryštál od 1 do 40 MHz. Všeobecne sa používa 12 alebo 16 MHz. Sudán

Vďaka muž, mám jeden problé, couldnt Zistil som, že MV na trhu, len 80c51cka Intel bol k dispozícii, som to, tak si u myslíte, že schéma zapojenia pre programovanie kit oboch MC bude rovnaký. . Mám na mysli odpor a kapacitné hodnoty .. Napísal som hav CKT diagram 89v51rd2 .. bude to rovnaké pre 80c51cka

Dobrý deň, určite môžete dať rovnaké kondenzátory a odpory. Môžete nahradiť IC miesto 89V51 a overenie PIN diagram .. . To je dôležité. OK ... Ide o Sudán

thnx,, Myslím, že všetky 8051 árov na Harvardskej architektúre, takže musí HAV i rovnaký PIN konfigurácie, thnx človek Budem sa snažiť vidieť n .. ešte niečo .. i HAV notebook a nie je sériový port tam je .. u mi povedať, paralelný port alebo USB na sadu

Ahoj, Jo, notebook nemá sériový port. Môžete použiť USB na serial a sú k dispozícii za lacné ceny. Môžete použiť namiesto paralelné. To je veľa suitalbe pre vás .... Ide o Sudán

možno povedať, u MAX 232 diagram pre pripojenie paralllel

Ahoj, som sa zoznámil s nejakou inú prácu. Aj did't otvorení stránky. Akýmkoľvek spôsobom ....... Teraz pre váš problém, stačí si výstup z paralelného portu a dať priamo na vstup MAX 232. Výstup MAX 232 na Micro. To je všetko ...... Myslím, že máte PIN diagram Max 232. Ak potrebujete informácie pre mňa ......... Bye Sudán

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back