Hodiny Freq západky advokátskej Comparator

S

shineqi

Guest
USINT preamp + zámok komparátora, ale nemôžem spustiť aj v požadovanej hodiny frekvencia, ktorá sa connets latch_bar na cmoparator. Čo je príčinou a ako ju zlepšiť? Vďaka

Dobrý deň, pošlite prosím schému zapojenia. Vysvetlite vašu otázku / problém viac zrejmé.

Nemôžem previesť súbor z pracovnej terminál na internetový terminál. Na túto otázku, myslím, že pre-amp, je príčinou obmedzenia rýchlosti clcok. W-3dB alebo jednotku zisku frekv. je hlavne problém pre rýchlosť? Ako som rozšíriť W-3dB, že?

Ahoj, to záleží na konštrukcii zosilňovača, ale všeobecne rýchlosť zosilňovača je priamo úmerná GM vstupu tranzistory, alebo ekvivalentne aktuálne. Zvyšovaním prúdu zosilňovača môžete vylepšiť jeho rýchlosť.

Ahoj priateľovi: som zvýšil súčasný získať vrhu trochu lepší frekvencie, ale stále nemôže splniť moje požiadavky. Pridala som svorka tranzistora k lepšiemu SR, ale nevidím žiadne zmeny v simulácii. BTW: Ak potrebujem komparátor, ktorý je rýchlejší než 50m a použitie v potrubí ADC, čo je suitbale štruktúry, že? Vďaka

Ahoj, pamätajte, že v prípade zmeny aktuálne, mali by ste redesign tranzistorov W / L, aby sa dosiahol požadovaný výsledok. Pre zvýšenie rýchlosti obvode (najmä operačný zosilňovač), mali by ste zvýšiť GM vstupu ransistors. Áno, mali by ste zvýšiť chvosta prúd increae GM. Ale mali by ste redesign okruh s novým chvostom prúdu. Pre porovnávacie štruktúry môžete použiť štruktúry v tejto práci tým, Sumanen (napr. diferenciálnej dvojice komparátor môže byť voľba GOOG). Názov: "potrubie z analógového na digitálne prevodníky pre Wide Band bezdrôtovej komunikácie" Autor: L. Sumanen University: Helsinki University of Technology Rok vydania: 2002 (Ak nemáte prístup k tejto práci som sa nahrať zajtra nemôžem nahrať. to teraz)

Hi naalald: Vďaka za poradiť. Upravil som obvod a má viac ako 80m, a moja ADC je o 50 miliónov? Je v poriadku, že? Výsledku simulácie ukazujú, že chyby vo curcuve. Má to vplyv na výkon? Aj donot majú prácu, a pls poskytnúť mi to. Alebo pošlite na môj e-mailovú schránku: leo_qi@smics.com Díky moc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back