Hlavné zosilňovač s dvoma pripojenie zosilňovača

B

BigLazyBoyShane

Guest
Tu u mňa doma, mám 2000 watt zosilňovač, ale mám aj staršie 1000 watt zosilňovač alebo tak .. Môj reproduktory môže trvať viac ako 1000 wattov každý, takže ma napadlo, či by som mohol pripojiť dva Amper dohromady. Majú signál Augie ísť v 1000 Amper Wayyy potom do druhej a do reproduktorov. Alebo, ak by ich nejako zničiť alebo len vyhodiť môj reproduktory haha

Aj keď vaša reproduktora je 200 watt, ale ak sa chcete pripojiť dva 1000 watt na externý port, môžete mať problémy, pretože odpor reproduktorov sa môžu líšiť od roku 2000 Wat tbut žiadne hoew Ak sa pripojiť k systému dvoch 1000 watt Reproduktory nemusí fungovať tak, ako by mali byť, ale systém nechcel vyhodiť do povetria svoje veľmi zriedkavé, že sa tak stane

im nie istý, čo ste povedal, sú vaše sentances všetky rozobrané a ťažko pochopiteľné .. Chcem sa pripojiť môj 1000 watt zosilňovač ---> na môj 2000 watt zosilňovač ---> na môj reproduktory, ktoré zvládne oveľa viac než len 2000 wattov. Nevedel som, že ak by vytvoriť 3000 watt zosilňovač, alebo len zmiasť signál a aby to všetko znie ako blbosť.

ru ich použitie pre domáce alebo profesionálne. Pre domáce 2000W reproduktorov je nemožné. Myslím, že to, čo u tvrdenie je PMPO. Takže najprv skontrolovať, čo je skutočné W RMS zosilňovača a reproduktorov. Potom sa bude riadiť presnejšie.

Jo, si doma .. Avšak, oni boli postavil mňa. Takže sú tak dobré, ako pre .. A áno, asi 1000 W RMS na reproduktor, drží sa dobre. to je so 2000 watt zosilňovač ... Tak som dúfal, že tým Zapojenie obaja, bolo by to super createa 3000 watt zosilňovač takže je 1500 wattov RMS na reproduktor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back