hlúpa otázka ??????? ako vytvoriť filter?

I

indeterminable

Guest
Ahoj, chlapci m nové Tronix ... Ak sme sa dostali všetky možné komponenty potrebné pre návrh filtra ... (to môže byť nejaký filter vysoké, nízke, atď ..), potom, ako navrhnúť, že .... Predpokladám, že nie som oboznámený s Butterworth alebo inými filtre ????? Vlastne som chcel vedieť, čo by by možno prišiel na mysli Butterworth alebo iných vynálezcov filtra, ktorý navrhli, že týmto spôsobom ... a R sa učí ako základná .. otázka, môže byť hlúpy, ale ... plz dajte mi vedieť ... vďaka

Musíte začať s frekvenčnú odozvu, ktoré chcete. Aké frekvencie sú odovzdávané a ako dobre sú odovzdávané (zvlnenie). Potom sa musíte rozhodnúť, aké frekvencie sú zastavené, a ako dobre sú zastavené (útlm). Potom si vyberiete matematické aproximácie (Butterworth, chebychev, Thompson, eliptické, atď), potom si vyberte technológie (pasívne LC, aktívny, prenosové linky, digitálne spracovanie signálu, atď), http://www.aade. com / filter.htm je zadarmo LC filtra programu môžete hrať. Vyskúšajte rôzne druhy (horná priepusť, dolná priepusť, pásmovú priepusť, pásmová doby pre jednotlivé stupne), a rôzne kruhy a útlm. Niektoré História: späť okolo roku 1920 obrazových parametrov boli vynájdené. Jednalo sa o vôbec prvý filtrov. Potom sa objavil Darlington metódy syntézy okolo roku 1930 a mnoho matematici vymysleli matematických polynómov pre filtre. Sú pomenované podľa vynálezcu. Toto bolo nazývané "modernej teórie filtra."

Ahoj, vďaka za pekný ur rýchla odpoveď ... "Potom si vyberiete matematické aproximácie (Butterworth, chebychev, Thompson, eliptické, atď)," môže u mi povedať, ako odvodiť alebo vytvoriť matematickú aproximáciu predtým, ako navrhne akékoľvek okruh .... zmysel hovoriť "Existuje nejaký spôsob, ako (okrem hit a trial) na odvodenie vyššie uvedené matematické priblíženie bez toho, aby vedel ... vďaka obvodu proti ....." si u veľa šťastia"

Veľmi talentovaní ľudia sa vyvíjajú tieto polynómy za posledných 70 rokov. Je nepravdepodobné, že by niekto vymyslieť novú, ktorá je lepšia. Tieto polynómy majú rôzne výhody a nevýhody. Butterworth je kompromisom medzi v pásme zvlnenie a zastaviť kapely útlm. Chebychev má v kapele zvlnenie, ale lepšie zastaviť kapely útlm. Eliptical je najlepší kompromis medzi v pásme zvlnenie a zastaviť kapely útlm. Thompson-gaussian-Besselův majú najlepšie fázy reakcie. K dispozícii je tiež rovnakej fáze vlnenia. Posledné dva vyššie uvedené majú najlepšie pulz tvary. Je to len otázkou, ktoré parametre sú pre vás najdôležitejšie.

Dobrý deň pane, ďakujem mnohokrát za u ur drahocenný čas, ktorý u zbytočné pre mňa .... vďaka .... zbohom

U chcú navrhnúť aktívny alebo pasívny filter design. Vynikajúca literatúry k dispozícii na národnej a Texas Instruments internetových stránkach. To vám pomôže pochopiť, u nich ľahko. Veľa voľného softvér R k dispozícii aj na internete, vrátane našej vlastnej forum.

Ak sa UR nepozná formálny postup navrhovanie filtrov potom môžete používať MATLAB. Tam u len nastaviť niektoré parametre filtra a budú vypracované.

[Quote = neurčitou] Dobrý deň pane, ďakujem mnohokrát za u ur drahocenný čas, ktorý u zbytočné pre mňa .... vďaka .... bye [/quote] Môj bože, to nie je tak ťažké na seba. Všetci sme sa začali učiť týmto spôsobom, kladenie otázok, mnoho z nich, a hlúpe alebo nie je irelevantné: D.

Je potrebné určiť si otázku. aký typ filtra, ktorý chcete design (aktívne, pasívne)

Meridian sa mnoho ľudí na tomto mieste nemajú angličtinu ako svoj rodný jazyk. To je obyčajné pre nich prekladať slová z ich primárny jazyk do angličtiny s nepresnými výsledky. Vo väčšine filozoficko-duchovné a náboženské systémy viery, to je veril, že čas strávený byť prínosom pre ostatných je dobre strávený čas, ktorý bude neskôr poskytoval požehnanie, kto pomáhali ostatným.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back