Hittité HMC440QS16G fázového detektora / delič

B

biff44

Guest
Každý, kto niekedy používajú tento čip? Jedná sa o delenie 2 až 32, s fázovým detektorom zabudovaný som stále dosť konzistentné ~ 100 mV napätie rozdiel medzi výstupmi hore a dole. Jeho jazdné integrátor zošalel pri spustení PLL! Každý, kto vidieť to isté, alebo vyriešiť problém?

Ahoj Biff, už ste mali nejaké šťastie, ale s tou časťou? Čo myslíš tým "to je hnacia integrátor zošalel?" Je rozdiel, keď je 100mV uzamknuté slučka? Premýšľal som o použití podobného HMC439QS16G v prevedení preklade slučky. Ako sa 440 reagovať na veľmi široké pull-in/aqcuisition? Budem sa o doske hneď vyskúšať toto ...

Nikdy som to správne pracovať. Mohlo by to byť zlé spájkovanie zlomil čipy alebo čipy boli veľmi zlé, alebo to proste nefunguje. Samozrejme, ak máte integrátor loop filter a detektor fáza má obrovský posun, pri zapnutí napájania Supp VCO kolíky melódiu napätie na napájacie lišty, a nikdy sa zablokuje. Tým jiggering s dočasným zdrojom prúdu do operačného zosilňovača sčítania križovatka, mohol by som si to na zámok, takže slučka parametre boli stabilné. Som typ PO'd. To ma stálo veľké nasledovať prácu. Keby som bol tebou, tak by som kúpiť svoje obývaných protoboard a skúste to sami. Možno budete mať väčšie šťastie. Prinajmenšom by som nechať obloženie v prevedení pre potenciometer pre manuálne vyváženie dvoch vytiahnuť prúdy na výstupe čipu!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back