High Speed (Common Mode) Úroveň Shifter

A

avt

Guest
Ahoj, bol by som veľmi rád, keby niekto mohol vysvetliť / spracovať trochu sa mi na úroveň radenie okruhu v tomto dokumente - ak viete, každý otherpapers / tézu, že Radenie používať úroveň pre LVDS, prosím dajte mi vedieť, tiež ... Vidíte nejaké výhody pomocou tohto levelshifter miesto nízkeho napätia zosilnenie zložené cacode vstupnej fáze (ako v novinách Boni)?

pomocou kondenzátorov paralelne s MOSFET rezistory úrovne radenie Pripadá mi, že AC-spojený LVDS, ktorý je trochu "zlepšil", pomocou MOSFET odporov (prečo nepoužiť poly odpory - ako by to urobil v ESD (serialresistors pred druhá dióda fáza) -.? btw), dobre, a ak súhlasíte s tým, že signál sám je AC-spojený -> pokiaľ viem, čo potrebujete pre AC-spojený LVDS špeciálne kódovanie, ktoré obsahuje rovnaký počet núl a jednotiek (a DC vyrovnaný signál) - toto by mohlo byť nejako trochu menej obmedzený v tomto prípade preto, že ich odpor - ale ako sa môžete kvalifikovať / kvantifikovať účinky, ktoré stále existujú, bez toho by () kódovanie!?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back