HFSS v10 Mesh3D chybové hlásenie počas analýzy

J

JuanjoSF

Guest
Ahoj, keď som sa snaží simulovať jednoduché štruktúry s HFSS v10, dostanem túto chybu: "Prvá siete, proces mesh3D: Chyba pri otváraní alebo písanie ok súborov", "Simulácia dokončený s výkonom chyba na serveri: Miestny stroj " Myslím, že dizajn je správne a možno to môže byť problém s dočasného adresára, alebo niečo takého. Mám nainštalovať do priečinka bez medzier? Ak niekto viete, ako tento problém vyriešiť, bol by som rád, aby tento problém vyriešiť. Vďaka

Ahoj JuanjoSF Myslím, že vaša konštrukcia je tak veľký, pokiaľ ide o riešenie frekvencie (Vaše radation box môže byť veľké), že je potrebné, aby záber dáta, je lepšie si simulovať s box vrhu žiarenia, dúfam, že to bude užitočné

Ahoj ali110, som simulovať jednoduchý FSS. Riešenie frekvencia je 20THz. Rozmery konštrukcie sú 8x11microns (x, y), a 40microns (z), vrátane dielektrikum, airbox a PML, takže si myslím, že je to správne. Môžem nainštalovať program do adresára s medzerami v názve? ktorý by mohol byť problém? Hovorím to čo u verzie 9.2 som mal nejaké problémy súvisiace s inštaláciou súboru. Ďakujeme, že ste tak

Prosím, odošlite HFSS súboru. To môže pomôcť ostatným nájsť svoj problém.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back