HFSS simulácie potrebnej pomoci

H

habeebhabz

Guest
Dobrý deň, potrebujem pomoc pri HFSS. Snažím sa simulovať Vivaldiho anténa. Myslím, že robím chybu pri vytváraní waveport a siete. Môj zdroj je stipline medzi substráty. Horné a spodné Medak sú Vivaldi svetlice z medi (pôsobí ako krajina WRT páskového vedenie feed). Pracovná frekvencia je 500 MHz na 2000 MHz, s centrálnou frekvenciou 1,25 GHz. Dostávam chybu "Sieť generácie zlyhala" a simulácie dokončený s výkonom chyba "Môže mi niekto plz. Pomôcť.

Ďakujeme, že ste Nazanin za odkazy. Ale, ako som nový na tomto fóre Nemám dostatok bodov na stiahnutie odkaz. HAbeeb 10 min. neskôr ..... Oh ... Teraz už mám dosť bodov. na downlaod. Ďakujem.

Môžete vidieť, ako a čo dať rozmery waveport v kurze, ak NT dajte mi vedieť, ja vám pomôcť.

Dobrý deň Pareshatlnmiit, snažím navrhnúť Vivadi vo frekvenčnom rozsahu 300 až 800 MHz. Ale nemôže získať dostatok informácií, na týchto frekvenciách. Ak máte akékoľvek návody či informácie môžu dajte mi prosím vedieť. Habeeb.

Aký druh informácií, ktoré chcete vedieť, realting tieto frekvencie, na waveport môžem navrhnúť, že ak máte HFSS 10 tutorial potom pri moci sa odkazovať, že sa dajú u presný výsledok iný, než že dajte mi vedieť, aké sú ďalšie problémy [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Pozri http://www.edaboard.com/ftopic80871.html

Jo, mám HFSS v. 10. Musím uviesť integrácie liniek v waveports, ak áno, ako. Coz som páskového vedenie krmív a vivaldi svetlice (horná a spodná) bude slúžiť ako odôvodnenie. Takže musím dať dva integráciu linku, tj z centra (páskové vedenie) do každej vzplanutia. Viac ako som stále veľmi vysoký útlm, je tam nejaký papier ohľadom správneho krmiva a prechod od stipline do slotlines. Habeeb

Chcel by som nahliadnuť do transakcií na IEEE antény a Propagartion rovnako ako MTT. Poskytujú množstvo informácií o prechode z jedného do druhého mikropáskové štruktúry. Domnievam sa, že sa pozriete do HFSS on-line pomoc pre výpočet impedancie. Tam je určitý návod tú, ktorá vám umožní vyhnúť sa smútku, keď si nastaviť waveports.

Dobrý deň akedar, pripojené, nájdete mojej simuláciu súbor. Ja pracujem, pretože na jeden a pol mesiaca, ale nemohol prísť na to, kde som zle. Mám 2 GB RAM, ale ja som stále chyba s nedostatkom pamäte. Ale ja mám túto chybu v poslednom čase už boli spustené mojej simuláciu. Prosím, pozrite sa na waveport, integrácia liniek, sietí a budenie. Pracujem na HFSS V. 10. Veľmi vám ďakujem za váš čas a pozornosť. Habeeb.

Daj mi nejaký čas som sa dostať späť k vám .. môžete mi povedať, čo u sú výsledky očakáva ur alebo poslať nie u papiera sú tieto Som tiež pomocou HFSS v 10, takže sa budem b schopní pomôcť .. Myslím, že

Ja používam HFSS 9,0, keď sa snažím otvoriť tento súbor, spadne na mňa ... Je to kvôli inej verzii?

návodom na použitie môže mi poslať na papier ur nasledujúce to bude užitočné, b .. Doteraz to, čo som videl, je ur waveport definovaná správne .... ale u potrebné definovať iba jeden režim nie je dva režimy druhé, prečo u definovali dve kovové konštrukcie na okrajoch konštrukcie ... Ďalšie u hav definovať hranicu žiarenia na všetkých štyroch stranách zachytiť žiarenie späť tiež. Pošlite mi papier a ja modelu Geo správne a poslať u

Ahoj arash_bigshot, ja som s použitím HFSS v. 10 Habeeb. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hod 38 minút: [/color] [/size] Dobrý deň akedar, ja som po niektorej z materiálu z jedného nadriadeného a môj profesor. Technický papier, ktorý som nasledujúce "Parameter Štúdium páskového vedenie kŕmené polí Vivaldiho ťarchu antény" tým, Shin a Schaubert. Len Google sa tento dokument na internete, nájdete ho. Snažím sa návrh tejto antény 0,5 až 2 GHz. Dal som dva spôsoby exications preto, že som pomocou páskového vedenie zdroj s dvoma kovovými svetlíc na oboch stranách. Som nepoužil žiarenia hranice späť, čo Shude antény nevyžarujú späť. Mám niekoľko otázok pre medené svetlice, mali by sme im Assing PEC alebo dokonalé E alebo konečné vodivosti? V prípade, že pole žiarenia sú vákuovo alebo Air? Aké hranice by sme mali priradiť waveport? Dáva dva režimy pre stipline krmiva je správne alebo zlé? Habeeb

Ahoj akedar, Máte získať nejaké výsledky simulácie? Vďaka Habeeb.

Hi waveport doesnt musieť HAV žiadne hranice, ktoré stanoví sa snažím redsign ur štruktúry a pošle vám vlastne mám vírus problém s mojím PC, ktoré som sa snažím vyriešiť a nijako by sa nemala u definovať dve režim pre páskové vedenie .. len jedna je dostačujúca režimy. U textu môže odkazovať na to, aby pochopili páskového vedenia režimy. Medi u svetlice je možné definovať ako vodivosť konečný. ale pretože u už kovové plochy na dve vrstvy (rakety), u dont potrebovať samostatne .. žiarenia box môže byť vákuovými to je to, že u Tru nedefinoval hranice radiácie v zadnej časti, ale napriek tomu sa u hav niektorých späť žiarenia, ktoré sa u zachytiť na získať správny zisk antény nebojte budem simulovať štruktúru a odošlite u súboru .. daj mi 3-4 dní Zatiaľ je u pošlite mi NOD32 antivirus, ak u HAV vyriešiť môj problém vírus

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back