B
beetro78
Guest
Ahoj všetci, mám nasledujúce chybe na HFSS simulátore, keď začnem simulácie: "prova (E: / HFFS / Nové projekty /) HFSSDesign1 [error] Adaptívne riešenia, inštalácie, procesné abc3d: Nie sú žiadne štvorboká tváre priradený hranicu" PerfE1. "Vzhľadom k tomu, aby hraničné operácie sú závislé, skontrolujte prosím, aby sa ubezpečil, že táto hranica nie je ignorované, pretože ďalšie operácie na rovnakom povrchu. Odporúča sa, aby si predefinovať hranice sa jedná. (11:38 mag 17, 2007 ) [error] Simulácia dokončený s výkonom chyba na serveri:. lokálny počítač (11:38 mag 17, 2007) "mojej simuláciu je v podstate skladá z dvoch listov, na ktorých som pridelený na hranici PEC stav a tiež zdroj napätia na 1V na spojnici medzi nimi. Som si vyššie uvedené chyby, aj keď HFSS Nástroj pre overenie ukazuje, že je všetko v poriadku. Na prekonanie tohto problému som sa snažil dať hrúbka dosky, ale simulácia nefunguje rovnako. Potom som sa snažil nahradiť hranici PEC priradenie materiálu PEC na tenké plechy a ja som si simuláciu. Ale musím simulovať ideálny povrch, a to znie divne, že nemôžem pracovať s povrchy v HFSS. Takže, neviete niekto ako vyriešiť tento problém? Ďakujem vopred!