HFSS: Priradenie napätie medzi dvoma listami PEC

B

beetro78

Guest
Ahoj všetci, mám nasledujúce chybe na HFSS simulátore, keď začnem simulácie: "prova (E: / HFFS / Nové projekty /) HFSSDesign1 [error] Adaptívne riešenia, inštalácie, procesné abc3d: Nie sú žiadne štvorboká tváre priradený hranicu" PerfE1. "Vzhľadom k tomu, aby hraničné operácie sú závislé, skontrolujte prosím, aby sa ubezpečil, že táto hranica nie je ignorované, pretože ďalšie operácie na rovnakom povrchu. Odporúča sa, aby si predefinovať hranice sa jedná. (11:38 mag 17, 2007 ) [error] Simulácia dokončený s výkonom chyba na serveri:. lokálny počítač (11:38 mag 17, 2007) "mojej simuláciu je v podstate skladá z dvoch listov, na ktorých som pridelený na hranici PEC stav a tiež zdroj napätia na 1V na spojnici medzi nimi. Som si vyššie uvedené chyby, aj keď HFSS Nástroj pre overenie ukazuje, že je všetko v poriadku. Na prekonanie tohto problému som sa snažil dať hrúbka dosky, ale simulácia nefunguje rovnako. Potom som sa snažil nahradiť hranici PEC priradenie materiálu PEC na tenké plechy a ja som si simuláciu. Ale musím simulovať ideálny povrch, a to znie divne, že nemôžem pracovať s povrchy v HFSS. Takže, neviete niekto ako vyriešiť tento problém? Ďakujem vopred!

Musím použiť napätie na koncoch externalRing. Vyberiem dve protiľahlé plochy externalRing a snažím sa definovať napätie pozdĺž línie, ktoré ich spájajú, ale HFSS hovorí, že definícia riadok je neplatná. Prosím, pomôžte mi. Ďakujem vám!

Tento súbor nie je správny súbor vo formáte PDF! Pre hfss vymeníme. HFSS súbor. Je to od staršej verzie?

Ale model nemá žiadne hranice, alebo budenie ?.... Je to rovnaký model, aby ste sa pokúsili spustiť?

Nie simulácie Vediem je to trochu inak. Snažil som sa bežať rovnaký model s krúžkom z PEC Sheedy (s 0 hrúbka), s podmienkou boudary žiarenia na simuláciu objemu a budiace napätie na koncoch externalRIng. V súbore som nahral model je rovnaký, až na konečnej hrúbky krúžku, ale nemôžem definovať napätie: Napriek tomu sa pokúsim definovať napätie medzi dvoma protiľahlými tváre ExternalRing SW hovorí, že linka je neplatné. Tak prosím, mohli by ste mi vysvetliť krok za krokom, ako definovať toto napätie? Vďaka.

Myslím, že chápem teraz. Raz som chcela urobiť niečo podobné. Portu medzi dvoma krivkami. A to je problém, niekedy softvér nemôžu rozlišovať medzi bodmi, som vyriešil pomocou štvorcovej štruktúry priamo na mieste, kde je port.

Vlastne som nedostal svoje miesto. Každopádne som našiel spôsob, ako definovať napätie medzi konci externalRing: moja chyba, bolo vybrať dve protiľahlé plochy, namiesto toho musím vybrať hornej alebo dolnej strane kruhu, pretože napätie musí byť koplanárne s vybranými povrch. Ale teraz mám ďalšiu otázku: Ako možno analyzovať impedancia antény definované, musím dať koncentrovaný port? Ak áno, môže mi niekto vysvetliť mi, ako to urobiť? Alebo je správny spôsob, ako dostať antény impedancia Vs frekvenciu? Vďaka vopred!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back