HFSS: Presná veľkosť koncentrovaný port

C

chandregowda

Guest
nazdar,

Je veľkosť koncentrovaný port záležitosťou, o S-parameters/Response v HFSS?je-li to možné akýkoľvek subjekt pl.povedz mi vedieť, ako vypočítať presnú veľkosť koncentrovaný port?i prešli pod témy, povedia, ako nastaviť port koncentrovaný a obsahuje rôzne návody port

ftopic82440-0.html

ftopic82440-0.htmlThank you in advance ...

Pokiaľ je mi známe, koncentrovaný port pokúša simulovať budením sondy na vašom obvode.
Použil som koncentrovaný port na CPW štruktúru, ktorá má simulovať vzorky.

Použil som pre prístav šírku rovnajúcu sa šírke CPW signálu stopy.
Nechal som rovnaké medzery CPW linky a som pripojený opačnej strane na niektoré rozšírené dôvodov.

Tiež som simulovať rovnakú štruktúru s waveport miesto koncentrovaný prístavu.

Po FABRICATING môj vzorky a sondy testované na stanicu, uvedomil som si, že výsledky pochádzajú z simulácie s koncentrovaný prístav bol viac približuje skutočnému merania ako simulácií s waveport.

Navyše, zmena veľkosti koncentrovaný prístavu v simulácii bol vlastne dáva trochu odlišné výsledky.

Mimochodom, takže sa blíži skutočnému meraní bol ten, ktorý som práve navrhol vyššie.

Takže, pridajte na vstup signálu CPW stopa štvorcom, ktorého strana je rovná CPW stopy po thatn šírku a hned za to námestie dvoch dôvodov.

Nezabudnite na integráciu líniu, ktorá vedie z krajiny na vysledovanie.

Trochu mozgu skládky, ale dúfam, že pomôže.

nazdar,
Ďakujem vám, pane,

v prvom rade, som nová do HFSS, rovnako ako mikrovlnná engg ....

I am using koncentrovaný port pre väzobné dutiny páskovým vedenia (Air ako dielektrika médiá)

Táto spojka má páskové Dirigent asi 3 mm hrúbky a šírky v závislosti na Impedance .....počnúc 50ohm čiar 3,62 mm šírky.Vytvoril som obdĺžnik list šírke rovnajúcej sa tejto páskové vodiče (3,62 mm) a dĺžka 3mm.
Potom je priradený port koncentrovaný na tento obdĺžnik listu.

Hrot šípky sa smerom k hrúbke 3 mm dirigent páskové a chvost port je pripojený k zemi.(Ground - Páskové vedenie dirigentom je pokrytá vákuové Box, sú všetky strany tohto poľa účelovo s PERFECT-E Okrajové)

Táto metóda je správna?
am i vysvetľujúce problém správne?

Páskové spojovacia dutiny - pár páskové vodiče (s T hrúbka) šírky "W" stále bok po boku s oddelením "S" medzi nimi.Tento pár je pokrytá Ground dosky.Separácia medzi vozovkou dosky je B (zvyčajne je to 6 mm alebo 7 mm)ďakujem vopred .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back