HFSS Na HT alebo AMD

G

George137

Guest
Já jsem přemýšlela, ak HFSS funguje lepšie ako AMD na Intel HT.Mám 3.2 HT stroj, ktorý ešte nie je v tom, že rýchlo som očakával s takou silou.Zaujímalo by ma, či vie, prečo žiadne!

spead týkať RAM vášho
počítača a procesora, pamäte RAM, ak vaša skôr ako 512
CPU a skôr ako 1G, analyzovať spead z HFSS
je vhodné, a to len váš problém, ak nemáte
výkonný počítač je v tom, že v čase analysis
je dlhší a ak je vaša práca nemajú symetria
je analyzovať trvať dlhšiu dobu.

Mám podobnú konfiguráciu, ale aj použitie 1GB RAM, ktorá je duální kanál 2 palice zo 512 MB RAM na 3.2HT n to funguje v pohodě

George137 napísal:

Já jsem přemýšlela, ak HFSS funguje lepšie ako AMD na Intel HT.
Mám 3.2 HT stroj, ktorý ešte nie je v tom, že rýchlo som očakával s takou silou.
Zaujímalo by ma, či vie, prečo žiadne!

Jsem udělal porovnávanie pomocou HFSS medzi Intel Pentium 4/EMT64 AMD Opteron a architektúry ...

Sečteno podtrženo - jeden procesor systémy
Pamäť na rýchlosti procesora má primárny vplyv na riešenie časového

Sečteno podtrženo - Multi-procesor systémy
Pamäť na rýchlosti procesora má primárny vplyv na riešenie časového
Procesor Procesor komunikácie má významný príspevok k riešeniu časovoS uvedenými achitectures, AMD je lepšia ako Intel s oboma pamäte procesor ...a procesor procesor komunikácií

V jednom procesora systému ...Na Opteron beží na 2,0 GHz bol aspoň o 15% rýchlejší ako 3,0 GHz Intelsat

Chystáte multiprocesory (1 až 2) ..Intel bol systém naponáhlo hore asi o 20 až 30% ...kde AMD Opterons dosiahnuť asi 90% -95% nárast.

Ak je problém v pamäti ...uistite, že máte rýchly disk systému ...RAID 5 / SCSI 320 / a 15k roztočení mechaniky sa zdá byť docela dobrý.BR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back