[HFSS dotaz] ako nastaviť CPW-kŕmil porty?

B

blue_electron

Guest
Ahoj, im desgining PIFA vytlačená na FR4 s CPW-kŕmil portu .. ako nastaviť rovinou vozovky na oboch stranách strednej zdroj-line? Vďaka!

Ahoj, pozrite sa na prílohu. Bude to odpoveď na vašu otázku. Ashwin.

Hľadať v rade elektromagnetickej simulácia v tomto fóre tejto informácie. Je tu veľa článkov o tom, že v rade. Ananth.

Mám otázku, mal by som UES koncentrovaný prístavu Port vlny, pretože oba výsledky sú rôzne

Ahoj, mám podobný probe. Chcem simulovať CPW, a očakávam, že štruktúra CPW dať štandardné impedancia 50 Ohm.Because podkladu je tučný kremík, sústredenými portu Zdá sa, že lepšou voľbou. Ale sústredenými portu sa nedá impedancia výsledok, a ja musím zaistiť impedanciu pre S-parameter výsledky. Ako môžem tento problém vyriešiť? Môže niekto mi dať nejaký návrh? Vďaka!

Dám vám radu tu, potom, čo dokončil svoje simulácie, je potrebné vybrať port plot vector-E, aby sa ubezpečil, pole E je správne. Ak to nie je v poriadku, môžete zmeniť rozmer port. dúfam, že to užitočné! Edmund

CPW vedenie často spôsobujú značné žiaľ, pretože sú "režimu bohaté". Aj všeobecne používajú vlnu porty vo svojej analýze. Prečítajte si sekciu o výpočte impedancia v nápovede HFSS. Pravdepodobne budete chcieť použite formulár ZPI a impedancia linky. Uistite sa, že režim a impedancia vedenia zmysel tým, že skúma pole Port nastavenia pre každý režim. Nehovorte, ak používate jeden skončil a vedenie diferenciálnej CPW, alebo ak máte nižší umelé krajiny. V prípade, že linky sú diferenciálu, sú pevne (Zavrieť) alebo voľne (široké medzery) spolu? V závislosti na týchto detailov sa situácia zmení. Po dokončení všetkých, chcem porovnať výsledky Polar Instrument kalkulačku (alebo podobným nástrojom) potvrdiť, že výsledky sú primerané. Ja konkrétne nechcem naznačiť, že si myslím, Polar je lepší nástroj. Používam ju ako zdravý rozum kontrolu pomôcť odhaliť chybu.

Dobrý deň, mám otázku. Ak použijeme vlna portu režime riadkovanie CPW, koľko druhov je teda potrebné popísať? jeden alebo dva? Ak použijeme jeden druh, na poli v tej strane antény bude linka označená b silnejším než ostatné.

Mám podobný problém. I m simulovať CPW kŕmenie anténa. I m pomocou waveport. Ale pole na waveport dont zodpovedajú CPW režimu. Skúšal som rôzne veľkosti waveport .... ale žiadne zlepšenie. Má niekto úspešne simuloval CPW kŕmené antény v HFSS. Má HFSS CPW zvládnuť správne? Mohol by mi niekto povedať, správny postup pri stanovení CPW krmiva.

Vďaka, že mi pomôže veľa Naozaj chcete toto [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Navrhujem MMIC v štruktúre CPW, ale neviete, ako simulovať SPW v HFSS thx veľa

Som tiež potýka s problémom. PSE prílohe nájdete kompletný tutorial

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back