I dont vidieť žiadne problémy tu. alebo je tam? prvý integrovať na základné dr, kde Z je konštantná. sčíta a odčíta z? a rozdeliť neoddeliteľnou a U môže vyriešiť pre dr. potom R je konštantná a riešenie pre z. sa u to skúsiť týmto spôsobom? cedance.
Vnútorné integrál vyhodnotený [tex] \\ int \\ frac {r ^ 2} {\\ sqrt [3] {r ^ 2 + z ^ 2}} \\, dr \\, \\, \\, = \\, \\, \\ rm { arcsinh} (\\ frac {r} {z}) \\, \\, - \\, \\, \\ frac {r} {\\ sqrt {r ^ 2 + z ^ 2}} [/tex] Som dostáva do problémov so Vonkajšie neoddeliteľnou raz žiadam hornej a dolnej medze k výsledku vyššie. S pozdravom, V_c
Dobrý deň, áno, konečne som vyriešil tento problém a vysielanie tu riešenie. Trvalo mi 5 minút, a 1 hodinu druhu v LATEXu! : D dlhuješ mi jednu! : D: D Overil som riešenie s niekoľkými vzoriek vstupov a ukázalo sa, že je správne. Avšak, v prípade, že zistíte, že zle, radím, aby si sa Throat riešenia a kontrolu za chyby na Dúfam, že metóda, ktorá sa dobre, len niektoré početnej chyby Shude tam, ak existuje. cedance. PS: V_c, riešením vašich základné je v poriadku, ale ste zadali LHS zlé Myslím, jeho sile 3 / 2 nie 1 / 3. U písali tretia odmocnina výrazu?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.