Hepl ... integrácia problém .... matematiky ... prosím ....

C

cyw1984

Guest
3333-1.jpg
a, b, h je konštantná, ako to vyriešiť? thx?

I dont vidieť žiadne problémy tu. alebo je tam? prvý integrovať na základné dr, kde Z je konštantná. sčíta a odčíta z? a rozdeliť neoddeliteľnou a U môže vyriešiť pre dr. potom R je konštantná a riešenie pre z. sa u to skúsiť týmto spôsobom? cedance.

Vnútorné integrál vyhodnotený [tex] \\ int \\ frac {r ^ 2} {\\ sqrt [3] {r ^ 2 + z ^ 2}} \\, dr \\, \\, \\, = \\, \\, \\ rm { arcsinh} (\\ frac {r} {z}) \\, \\, - \\, \\, \\ frac {r} {\\ sqrt {r ^ 2 + z ^ 2}} [/tex] Som dostáva do problémov so Vonkajšie neoddeliteľnou raz žiadam hornej a dolnej medze k výsledku vyššie. S pozdravom, V_c

Dobrý deň, áno, konečne som vyriešil tento problém a vysielanie tu riešenie. Trvalo mi 5 minút, a 1 hodinu druhu v LATEXu! : D dlhuješ mi jednu! : D: D Overil som riešenie s niekoľkými vzoriek vstupov a ukázalo sa, že je správne. Avšak, v prípade, že zistíte, že zle, radím, aby si sa Throat riešenia a kontrolu za chyby na Dúfam, že metóda, ktorá sa dobre, len niektoré početnej chyby Shude tam, ak existuje. cedance. PS: V_c, riešením vašich základné je v poriadku, ale ste zadali LHS zlé Myslím, jeho sile 3 / 2 nie 1 / 3. U písali tretia odmocnina výrazu?

cedance, to je dobrý úlovok! Áno, to malo byť o sile 3 / 2. Bol som pomocou TeX rovnice a mám trochu neopatrní. S pozdravom, V_c

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back