[Help] Vplyv idcode nesúlad problém!

L

lupineye

Guest
Dobrý deň! Stretol som sa s problémami, zatiaľ čo ja som stiahnuť program v CPLD. Ja som v súčasnej dobe pomocou spartan2 DIO2 + doska (CPLD xc95108 C84). To je posolstvo, ktoré som dostal od nárazu. Chyba: VPLYV: 583 - 2 ": idcode čítať zo zariadenia nezodpovedá idcode v bsdl súboru. INFO: VPLYV: 1578 - 2 ": zariadenie IDCODE: 00000000000000000000000000000000 INFO: VPLYV: 1579 - 2": Očakávaná IDCODE: 00101001010100000110000010010011 niektorí hovorili, pretože to je zlyhanie rady alebo CPLD alebo starý bsdl súboru. Uveďte, prosím, niekoľko rád. moc ďakujem

Je to prvýkrát, čo ste použili vplyv? To môže byť mätúce. Veľa vecí môže zlyhať a spôsobiť IDCODE 0. Má vplyv fungovať na iných dosiek, alebo máte len jeden program? Ktorá verzia nárazu sa mate? Som pomocou 9.1.03i pre Windows. Ktoré download kábel používate? Po spustení IMPACT, kliknite na "Vytvoriť nový projekt", potom vyberte "Nastavenie zariadenia pomocou boundary-scan (JTAG)" a "automaticky pripojiť kábel a identifikovať Boundary Scan reťaze", a kliknite na "Dokončiť". Je potrebné nájsť sťahovania kábla, pripojenie k doske, a potom sa zobrazí schéma reťazec JTAG zariadenia na doske. Mala by tiež výzvu pre názvy súborov, ktoré chcete stiahnuť do svojho zariadenia. Ak sa to nestane, pozrite sa do okna texte stav podozrivé správy.

Vďaka za rady Ja používam ISE8.2.03i. Používam štandardný paralelný kábel od výrobcu (Digilentinc). Som si istý, že kábel je v poriadku. preto, že to fungovalo skvele, keď som sa trochu stiahli súbor xc2s200. Ja už som všetko, čo si povedal. iba jeden warining správa objaví, keď som klikol na ikonu IMPACT. "Upozornenie: VPLYV: 2257 - spustenie hodín bol zmenený na" JtagClk v bitstream uložené v pamäti, ale pôvodný bitstream súbor zostáva nezmenený: "Čo bude problém?

"Startup hodiny" správa je obvykle neškodný. Ak ste unavení vidieť to, BitGen má možnosť zmeniť dátový tok na štarte hodín. O vplyve Schéma reťazca JTAG, to sa zobrazí správne číslo dielu pre každé zariadenie? Skúste pravým tlačidlom každé zariadenie, a vyberte "Get Device ID". Myslíte si rozumný (nenulové) IDCODEs? Ak nemôžete nájsť problém: http://www.xilinx.com/support/clearexpress/websupport.htm

Mal som postavil ma môj vlastný paralelný-3 kompatibilný s JTAG kábel. Namiesto toho, aby 74HC125 (original) som 74AHC125 nárazníky v kábli, ktorý by mal ešte lepší výkon v potrebnej úrovne prekladu. S týmto káblom som programoval celý rad rôznych Xilinx zariadenia bez akýchkoľvek problémov. Potom prišiel deň, keď som sa snažil programu XC3S400 s týmto káblom s takmer rovnaký účinok, ako ste si všimli: I čítanie zariadenia nápad zlyhal. Pri pohľade na špecifikácie pre HC a AHC časti som si všimol, že disk pevnosť nie je dostatočne blízko na nižšie napätie. Od tej doby som použil 74LVC125 časti a všetko fungovalo v pohode. Aj keď sa časť LVC prichádza v SOIC balíčku bude 14 pin SOIC adaptér správne (Beran A725).

Vážení, mám problém. Myslím, že používate staré zariadenia (CPLD). Mali by ste používať staršiu verziu JTAG programátor. Nainštalujte si ho a skúste programovanie s ním. Môžete si ho stiahnuť na h__: / / direct.xilinx.com/direct/webpack/33wp81/webpack_9500_prog.exe Tiež si o tom prečítať na adrese: h___: / / www.xilinx.com/support/answers/12740.htm Alebo v Xilinx Zoznam odpoveď.

Chybové hlásenie naznačuje, že buď váš cieľ doska nedáva moc programovací adaptér alebo linku TDO je prilepená malá. Výstup TDO v JTAG je odvodňovací priekopa. Preto ak zariadenie nie je k dispozícii, je normálne, že si zo všetkých ID "1", s. Pullup rezistor pre TDO je zvyčajne v programovacom adaptéra, preto si rady musí byť drží na nízkej úrovni. Ste si istí, Pinout JTAG na palube je správna? Prosím overte, VCC a skontrolujte napätie na TDO. Mal by byť vysoko na voľnobeh. ---- Steve

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back