HELP! Simulácia ADS2003A

A

ahmer Saeed

Guest
Navrhol som môjho LNA pomocou atf36077 na frekvencii 2 GHz, NF <3, GAIN = 12dB.Mám simulovať pomocou s-parametrov simulácie a zistiť NF & & získať stabilitu.
Teraz, chcem, aby simulovali na ads2003a použitím vstupného signálu s definovaným silu a početnosť a dodržiavať jej result.Like robiť prakticky použitím signálu thriough signálu generátora a sledovať ho na spektrum analyzer.

Môžete pomocou S-parametrov simulácie získať vyhovujúce, zisk a NF.
Dobrým príkladom je 1GHz_LNA_prj.
P1 dB (myslím) môžete simulovať s harmonickej rovnováhe.

Myslím, že rf singalu o LNA je malý singalu, simulácie s harmonickú je insignificantbalance.Ak rf singalu z LNA je veľký signál, mali by ste použiť obmedzovač.
Pl pozrite na:
2GHz BJT nízka hladina hluku Zosilňovač
Miesto: \ príklady \ MW_Ckts \ LNA_prj
Cieľ
Tento príklad ukazuje jednoduchý postup pre navrhovanie nízka-šum zosilňovače.Tieto špecifikácie sú: 3 W dodávok, 2 mA zberača prúdu, najnižší hluk na 2 GHz, zisk> 10 dB pri 2 GHz, vstupné a výstupné reflexie koeficienty lepšia ako -10 dB pri 2 GHz a bezpodmienečne stabilný.

Veľká signálu zosilňovač Simulácia
Miesto: \ príklady \ MW_Ckts \ LargeSigAmp_prj
Tento príklad obsahuje detailné informácie o spôsobe použitia Advanced Design Systém (ADS) charakterizovať veľká-signál 1GHz RF zosilňovača.Ukazuje, ako určiť zisk kompresie, tretia-order intercept (TOI) úrovni nasýtenia výkonom, výstupné napätie spektrum, moc rozptylu a dynamické zaťaženie linky.
Poznámky
1 užívateľ môže používať buď so vstavaným-in IP3 funkciu alebo napísať rovnicu v dvoch-tónu testu vypočítať IP3.
2 Simulácia použité: Harmonické bilancie, Zisk kompresie, DC.

Musíte použiť Harmonické bilancie simulácia nájsť výstupný výkon a jeho harmonických
atďDefinova určitej frekvencii v "Jednotný tón signál zdroje" a ukončiť LNA s výhodnou "port" (ako portské alebo rezistory)
Vyplnenie potrebných "frekvencia" a ďalších odboroch v HB radič a simulovať.

Ale najlepší spôsob, ako využiť "zosilňovač návrhu sprievodca", ktorý vytvoria vhodné nastavenia pre vaše amplifier.In toto nastavenie, všetky potrebné výstupy, vstupy a charakteristika zosilňovače sú spracovávané.Nie je to tak ťažké ..

Bude charakterizovať váš zosilňovač od A po Z. ..

Veľa šťastia

Moja LNA je malý signál, môžete harmonickej rovnováhe sa používa u malých signál?
Ak nie, potom mi povedz, náhradníka.

ahmer Saeed Napísal:

Moja LNA je malý signál, môžete harmonickej rovnováhe sa používa u malých signál?

Ak nie, potom mi povedz, náhradníka.

Ak chcete ahmer Saeed: aký je váš vzor pre vaše LNA?Ak váš model je lineárny model (pomocou s2p), môžete dostať odpoveď "použitie signálu prostredníctvom generátora signálu a sledovať ho na spektrum analyzer" v harmonickej rovnováhe simulácie, pomocou P1tone ako vstupný port.Môžete otočka o príkonu ľahko.Avšak, s lineárny model, je nemožné povedať, čo je P1dB, TOI3 ...(všetky non-lineárne správania) vášho LNA.
Prosím vziať na vedomie!

activewei Napísal:

Ak chcete ahmer Saeed: aký je váš vzor pre vaše LNA?
Ak váš model je lineárny model (pomocou s2p), môžete dostať odpoveď "použitie signálu prostredníctvom generátora signálu a sledovať ho na spektrum analyzer" v harmonickej rovnováhe simulácie, pomocou P1tone ako vstupný port.
Môžete otočka o príkonu ľahko.
Avšak, s lineárny model, je nemožné povedať, čo je P1dB, TOI3 ...
(všetky non-lineárne správania) vášho LNA.

Prosím vziať na vedomie!

Môžete skúsiť použiť RF návrhu ADS, existuje celý rad šablón, zo LNA, možná, že vám môžu pomôcť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back