HELP! - Preložiť protel 99SE ponuky do angličtiny

P

popoyboys

Guest
Snažila som sa otvoriť vzdelávací projekt v protel 99SE, ale jazyk nie je angličtina, a nebol som schopný pokračovať aj naďalej. môže mi niekto pomôcť preložiť do angličtiny ponuky? alebo existuje spôsob, ako previesť jazyka do angličtiny, takže nebudem musieť ručne upraviť text, ktorý sa objaví v ponuke? Nižšie sú uvedené príklady:
protel1mf8.jpg

V dobe inštalácie balíka, bude aa spôsob, ako vybrať jazyk. Inak bude ďalšie tlačidlo pre nastavenie v tejto ponuke budete pravdepodobne nájsť jazyk a angličtina Toto všeobecné ustanovenie vo väčšine balíčkov. Tiež skúste si prečítať nápovedu. Vystrihnúť obsah nápovedu a paštéta prekladateľov babblefish. Ale mali by ste si to preložiť do angličtiny FROMxxx. odkaz pre prekladateľov je nižšie. http://babelfish.altavista.com/ vyskúšať niekoľko jazykov, a tu a tam sa dostanete na správny preklad. aspoň to pomôže prečítať si README a súbor nápovedy obsahuje Šarma PS: tiež pozri odkaz na jazyk www.graser.com.tw/english/download/NetlistCompare3/User% 20Guide_En.pdf

Je to poľský jazyk a lesk angličtina pre "drukuj" je "výtlačky"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back