[help] o smernicu spojky

G

Guest

Guest
Ahoj všetci,
Chcem navrhnúť zaměřenost spojky na 20 dB v 1 ~ 2GHz, Jedná sa o veľmi vyspelé technológie, ale pre mňa je to nová! Navrhujem akúsi microstrip linky, ktorá je interred medzi dvoma dielectrical vrstvy, ale jeho zaměřenost je len 13 dB, je Cieľom je túžba> 20dB.I think koaxiálny typ je dobrý, kto môže povedať mi niektoré konštrukčné metódy koaxiálny o jednu, a dá mi nejaké papiere na nich.
Díky moc!
Pozdravy
ÇäÓÇäÉ

nemusíte vzdávať na microstrip.existujú spôsoby, ako vyrovnať a dokonca odd Spôsob fázy rýchlosti zlepšiť zaměřenost.Pozrite sa na pripevnenie k možnosti.príloha je prevzatá z knihy o viazanú línie obvodov.Samozrejme, môžete vždy obrátiť s TEM a nemajú prístup k riešeniu tohto problému.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Ahoj Frannk
ďakujem Vám za rady a posta údaj o microstrip spojky, ale mohol by ste mi ponúknuť celú papaer o tvaru zuba píly spoje microstrip alebo povedať, kde by mohla stiahnuť papieri.
Musel som sa simulovanú microstrip medzi dve vrstvy sa rovnakým Er, ale ak by spoj 20 dB, v directivty je tiež zlá (15 dB).Chcem vedieť, aká metóda by mohla zlepšiť zaměřenost.
Vďaka!
Pozdravy
ÇäÓÇäÉ

Ahoj ÇäÓÇäÉ,
Prečo nechcete používať páskovým vedenie konfigurácia.Je TEM médium a rovný rýchlosť a dokonca odd režime.35dB zaměřenost s touto config.môže byť vykonaná jednoduchosť.

KMPA

Tu je mojej diplomovej práce, časť 1 a je veľmi týkajúce sa vašej žiadosti

Smerová odbočnice z 0 _12 GHz

To tiež
2. časti moja diplomová práca by mohla byť hodnota pre vás

Tu je kniha o oblúka typ microstrip spojky s relatívne vysokou zaměřenost.

http://www.cv.nrao.edu/ ~ mmorgan2/cpl110.pdf

Tiež tu sú stránky z Artech Knižka na kopulační týkajúce sa diskutuje tému.

Takmer všetky obchodné väzby sú vyrobené z páskovým vedenie, skôr ako ustrip.
V páskovým vedenia,
a to kvôli vyššej možnosť získať ďalší spoj, mechanické tollerance menej kritická.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back