HELP o C + + a COM port

C

Cheetos

Guest
Chcel by som k prenosu jedného znaku z môjho C + + programu k môjmu USB na sériový port zariadenia. Ako môžem začať? čo C + + by som mal použiť? a ako by som poznať PORT ID môjho COM port

Čo je OS vášho hostiteľského systému, Win XP, Vista, atd? 32-bit alebo 64-bit? Čo je to USB zariadenie, ktoré emuluje sériový port? Sú ovládače úspešne nainštalované?

Ja používam Windows 7 32 bit. Mám to urobiť prvý Windows 7 a potom, či to funguje, budem sťahovať do ubuntu 32 bit

Ak máte poslednú verziu Visual Studio 2008 alebo 2010, to je docela rovno vpred. Ak chcete zistiť aktuálny port priradený k zariadeniu, otvorte Správca zariadení v ovládacom paneli v okne systémový dialóg, pozrite sa na základe portov na zariadení stromu. Uvidíte svoje USB / serial zariadenia a číslo portu, ak ovládače boli nainštalované správne a USB zariadení je v súčasnej dobe zapojený do systému. Ak nie ste oboznámení s C + + / CLI, Managed C + + vyžaduje pre prístup k NET rozšírenie, budete musieť nájsť návod, existujú značné rozdiely s ISO C + +, ktorý vychádza z aplikácie v jazyku C # môže byť kratšia priebeh učenia, ak je povolené. Mali by ste byť schopní stiahnuť bezplatnú verziu Visual Studio, stačí vytvoriť aplikáciu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back