HELP! Dobré PIC Programmer

D

DavidNelly

Guest
Ahoj kolegovia, môžete navrhnúť mi, čo je dobrý programátor PIC kúpiť? Malo by sa stať, že možno naprogramovať veľa modelov (16F/Cxxx, 18F/Cxxx). Vďaka

Dobrý deň, mám DavidNelly Winpic800 a je pre mňa jedným z najlepších pic progrmmers. Tiež programu AVR

GTP-USB + je vynikajúci programátor. ht * p: / / www.winpic800.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=19&Itemid=88

CCS ICD-U40. Funguje naozaj dobre s kompilátorom CCS. Pracuje s MPLAB taky.

[Quote = DavidNelly] Zdravím kolegovia, môžete navrhnúť mi, čo je dobrý programátor PIC kúpiť? Malo by sa stať, že možno naprogramovať veľa modelov (16F/Cxxx, 18F/Cxxx). Vďaka [/quote] DavidNelly, či naozaj chcete kúpiť dobrý programátor, som navrhol, aby vám Microchip ICD (v obvode Debugger). To je debugger a programátor taky. Je to veľmi dobré vybavenie. Mám PICSTART +, ale priateľ sa ICD a je to veľmi mocný nástroj. Ak ste sa rozhodli vytvoriť si vlastnú, culd začnete Propic ( www.propic2.com ) so softvérom ICProg ( www.ic-prog.com/index1.htm ). Tým, Guillermo (AR)

[Quote = DavidNelly] Zdravím kolegovia, môžete navrhnúť mi, čo je dobrý programátor PIC kúpiť? Malo by sa stať, že možno naprogramovať veľa modelov (16F/Cxxx, 18F/Cxxx). Vďaka [/quote] Pokiaľ si chcete urobiť jednoduchý programátor, odporúčam "PG2C" programátor, od OLIMEX. Je to veľmi jednoduché robiť programátor. Všetko, čo potrebujete vedieť, je programátor PIC pin (MCLR, VDD, PGD, PGC, PGM). To používať sériový port. Ja používam "propic2" programátor. Je to drobná zložitejšie, ale mať externé napájanie (nemám schéma, ale ak budete potrebovať, hľadám pre ňu). Ak chcete použiť propic2 s WinPic800 softvér, je potrebné urobiť niektoré konfigurácie, ukážem vám v druhom obrázku. Mám USB programátor, je to drobná zložité robiť a ja to dokázať. Ak si chcete, budem nahrať.

Alebo vyskúšať si ľahko vytvoriť piadivka. Schéma je možné nájsť v užívateľskej príručke.
inchphoto.jpg

Ho-Lo systém je najlepšia voľba, ktorá podporuje väčšinu MCU.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back