[HELP] Ako Tranfer hsff design circuitcam

W

wwwaaa

Guest
Ahoj som navrhol mikropáskové antény použiť hsff. a musím previesť do CircuitCAM pre výrobu. Snažil som sa export dizajn z hsff as. DXF súbory, ale CircuitCAM counld nie importovať, tam bol "syntaktická chyba". CircuitCAM podporuje Gerber súbory, ale hsff nemožno uložiť ako formát. Dúfam, že niekto môže mi nejaký návrh. Ďakujem

Väčšinou som kresliť v iných SW potom exportovať do súboru Gerber

export z HFSS ADS dynamiku v podobe formáte GDSII, potom od momentu, môžete exportovať do Gerber a import do obvodu vačky,

hfss ale mohol len export do súboru IGES, alebo 2D geometrie súboru, nemôžem nájsť, kde sa export GDS-II

Ahoj som navrhol mikropáskové antény použiť hsff. a musím previesť do CircuitCAM pre výrobu. Snažil som sa export dizajn z hsff as. DXF súbory, ale CircuitCAM counld nie importovať, tam bol "syntaktická chyba". CircuitCAM podporuje Gerber súbory, ale hsff nemožno uložiť ako formát. Dúfam, že niekto môže mi nejaký návrh. Ďakujeme, že ste
Ahoj, aj keď váš príspevok má nejakou dobou, ale dúfam, že moja odpoveď pomôže ostatným. Som tiež pomocou HFSS verzia 8, a ja export môj návrh vo forme. SAT (verzia 5), potom som import do CST. exportovať do súboru pomocou CST GERBER. ** Pamätajte: odstránenie nežiaducich objektov pomocou CST, a len jediná fyzická (patch) vrstve, nie je potrebné zahŕňať port alebo krajinu, ako u vývozu. ** Pamätajte: dať náplasť z = 0, inak to môže spôsobiť chybu CircuitCAM. Potom bude možné použiť u CircuitCAM importovať súbor GERBER. Zistil som, že CircuitCAM sa môžu líšiť v rozmere (asi 0,2 ~ 0,4 mm), takže môžu používať u kalibráciu tlačiarne v CircuitCAM. Veľa šťastia!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back