[help] Ako môžem vedieť, okruh práca

C

cmosbjt

Guest
Mám napájacie napätie od 0V nájazd na 5V, môj obvod (0.6um CMOS) nemôže pracovať pod 2V, tak musím obvod, ktorého výstupný signál, môžete mi povedať, či obvod funguje (vysoké) alebo nie (nízka).
Vieš, ak je napájacie napätie príliš nízke, povedzme o 1V, výstup obvodu je neistý, ale myslím, že tam musí byť tak, aby bolo určité (nízke), ako?
Rýchlosť nie je problém, ale spotreba energie a spoľahlivosť sú moje obavy.
Vďaka.

.

Tento okruh je pomenovaný pod napätím výluka.

Skladá sa z bandgap, komparátor a odpor delič (napríklad).

gevy Napísal:

.
Tento okruh je pomenovaný pod napätím výluka.Skladá sa z bandgap, komparátor a odpor delič (napríklad).

Možno máte na mysli, že budete potrebovať sily na reset obvode.to vám môžu poskytnúť informácie, či je v poriadku moc

yeewong_su Napísal:

Možno máte na mysli, že budete potrebovať sily na reset obvode.
to vám môžu poskytnúť informácie, či je v poriadku moc

použitie dvoch zosilňovačov na testu vysoké napätie & nízkeho napätia.

Pod napätím výluka obvod je použiť v režime swiched prevodníky.
Vykonajte vyhľadávanie v tomto fóre a na internete.

cetc1525 Napísal:

použitie dvoch zosilňovačov na testu vysoké napätie & nízkeho napätia.

cmosbjt Napísal:yeewong_su Napísal:

yeewong_su Napísal:cmosbjt Napísal:yeewong_su Napísal:

Zdá sa, že to, čo hľadáte, je spôsob, aby ste sa uistili, že váš výkon bude na známa hodnota (logická nula?, Analógové pozemné?) Pri napájacom napätí je príliš nízke na prevádzku aktívnych prostriedkov.

V závislosti na aplikácii, aktívnom stave spotrebu energie nemá, a ako blízko k zemi výstup skutočne má byť, mali by ste byť schopní to urobiť s pasívnym zariadením.

Prvá myšlienka: obsahuje pull-down odpor na svojom výstupe.Je-li napájacie napätie je tak nízka, že aktívne zariadenia, nejde zapnúť, bude odpor strhnúť výstup.(Problem?), Tu je, že výstup vysokej štátnej spáli veľa prúdu (v závislosti na veľkosti odpor, samozrejme).Ak môžete použiť off-chip odpor, alebo ak máte veľa priestoru, môžete mať odpor vysokej hodnoty, a nie horí príliš aktuálny.

Druhá myšlienka: zvrátiť patrí neobjektívny križovatky oblasti vytvárať unikajúci prúd strhnúť, keď výstupné zariadenia sú preč.Pull-down prúd v tomto stave bude veľmi malá (s výnimkou pri vysokých teplotách!), Tak bude trvať dlhšie, strhnúť.Ak je to v poriadku, mohlo by to byť dobrá voľba pre vás.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back