Hardware pre pripojenie USB komunikácie medzi PC a mikroprocesor

N

narithota

Guest
Ahoj, ja chcem, aby komunikácia medzi PC a mikroprocesora pomocou USB pre moje žiadosti. Prosím, navrhnúť mi, aký hardware je vyžadovaný pre USB komunikáciu. Prosím, sprievodca pre tento projekt pozdravom naria

Naria, záleží na tom, ako wan't ísť na to. Viem, že PIC18F4550 má USB, integrované a že na Windows je s ním zaobchádzať ako sériový port, takže kód je pomerne jednoduché. Inak možno sa pozrieť na niektoré z IKS FTDI, ktoré poskytujú USB-Serial konverziu, a tak môžete použiť akýkoľvek MCU. Tiež viem, Atmel má USB čip, ale nie som oboznámený s Atmel obvody. Na zdravie Slayer

Odporúčam použiť single-chip ", USB na UART mostík" ako Silicon Labs CP2102.

[Quote = Slayerza] naria, viem, že PIC18F4550 má USB, integrované a že na Windows je s ním zaobchádzať ako sériový port, takže kód je pomerne jednoduché. [/Quote] to nie je správne, môžete použiť USB, ale musíte naprogramovať. Pozrite sa na http://pe.ece.olin.edu/ece/projects.html

začiatok špecifikácia USB 2.0. Ako si plán rozvoja mikroprocesora strane HW / SW, táto časť je pomerne jednoduchá v porovnaní s Driver Development na bočné okná. Môžete použiť Jung začať. BRM

U možné použiť čip FT245 pre USB1 alebo USB2 pre použitie Quickusb

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back