Hardware postavené na COM port, pripojenie k LabVIEW

J

Jerry_June

Guest
Má niekto použiť na vytvorenie rovnakej jednoduché hardware, alebo iný hardware kúpiť sami, pomocou COM port a je pripojený k LabVIEW? Ak ich máte alebo viete, kde by som mohol nájsť prosím, povedzte mi, vďaka!

Ahoj Jerry, to je veľmi jednoduché použitie COM port pre pripojenie periférií a dosky. Viac informácií môžete nájsť v knihách ako "Sériový port kompletné" a "paralelného portu kompletný". Ak sa u hľadajú spojenie pre konkrétne zariadenie potom môžete ju Google.

Ok, vďaka tejto knihe som už, ale ja chcem stavať niektoré svoje vlastné hardware, ktorý možno použiť s programom LabVIEW. Musím vytvoril teploty použiť COM, ale keď sa conect LabVIEW programu neviem, že port.

Ahoj Existujú dva spôsoby communiction s PC a Rada pre custom. 1) Štúdie už palube a používať tieto protokoly v custom rady. 2) Vytvorte si svoj cusotme rady a potom napísať softvér ovládača v C alebo C + +. Podrobnosti noriem možno nájsť v príručkách LabView. Existuje mnoho Keil palube k dispozícii na trhu, a LabVIEW má tiež aktualizáciu softvéru pre Keil dosky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back