Hallov snímač Výstupné offset

C

Chris1990

Guest
Ahoj niekto číta to. môj problém spočíva v Hallov snímač, analógový výstup, pracujúci na 3,3 by som chcel zosilniť signál z Hallov snímač, iba jedna polovica keď ..? haly snímača zaisťuje konštantný výkon polovičný Vcc (1.65Vish v tomto prípade) [Toto je Hallov snímač: http://sensing.honeywell.com/index.cfm/ci_id/141050/la_id/1/document / 1/re_id/0] vidieť, ako budem používať iba jednu stranu magnetu, tj jeden pól, a preto použitie signálu nižší než 1,65, chcel by som nájsť akosi z zosilňuje signál, takže 1,65 V do 0V, a s maximálnym napätia v okolí 3,3. Dúfam, že to má zmysel a bolo by veľmi vďační za akúkoľvek pomoc, som sa pozrel do diferenciálu operácie-zosilňovače, ale simuluje to, že nie je výstup, ako chcem. Chris

Môžete použiť jeden tranzistor pre túto prácu. Nakŕmte Hallov snímač výstupu pomocou potenciometra. Nastavte ho tak, tranzistor práve začína zapnutie pri napätí ste zadali. Hovoril ste, že chcete zvýšiť výstupný V s rastúcou Hallov snímač V. Preto vezmite na výstupe vysielača. Inštalácia rozbaľovacieho rezistor k zemi. Výška môže byť vykonané s NPN. V prípade, že nefunguje správne, potom by ste mali robiť pokroky pomocou PNP miesto. Pripomeňme, že jeho zaujatosť musí byť uvedené na pozitívny. V tomto prípade pripojte jeden koniec potenciometra na pozitívnej energie (nie je dôvod). Môžete tiež použiť komparátor, ak si budete priať. Jeho výstup je schopný ísť k zemi, na rozdiel od mnohých operačných zosilňovačov. Použite hrniec cez dodávky koľajníc. Nakŕmte stieračov terminál na porovnávaciu vstup. Nastavte napätie, kde sa má komparátor na zmenu stavu. Výstup bude potrebovať pullup rezistor tak, že vám môže dať pozitívny čítania.

vďaka! môžete vyriešiť môj problém, mal som riešiť teoreticky, ale iba bez základnej odporom! budem post korenie model / graf / okruh sem ktokoľvek iný, vďaka za pomoc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back