H BRIDGE, ovládač pre DC motor

N

nuttaphong191

Guest
Som navrhovaní 6 Amper h most obojsmerne jednosmerného motora vodiča CKT. Aktuálne hodnotenie je 4amper @ 12V .. im pomocou PMOS na hornej a NMOS na dne. prob je, že horná PMOS je stále horúca ako čokoľvek iného. Použil som transisitor riadiť hornej MOSFET a logická úroveň +5 V pre nižší. Dokonca som sa snažil pripojenie jedného SPP (i microfarad) a jeden odpor (jeden kiloohm) b / w brány a GND, ale márne. môže niekto navrhnúť nejaké testovanie soľné tohto problémov, prosím ...

Je na odpor vyšší PMOS FET? Ak je, môžete to urobiť lepšie dávať 2 prístroja paralelne v každej polohe pmaos v mosta. Ak chcete zapnúť napätia pre zariadenia PMOS menej než napätie železnici? Ak je táto zariadenia nie sú dostatočne zapnuté, môžete nahradiť FET s nižším zapnutí napätia.

Ešte skontrolujte, či napätie hradla prechod Horní MOSFET nie je príliš dlhý. Môžete tiež nahradiť hornej MOSFET s kanálom N a použitie polomůstek MOSFET vodiča od IR dostať lepší výkon.

Sa príliš horúca, pretože príliš stratový výkon. Že je niečo zle s prechodom svojich PMOS. Ste si istí, že nie je žiadny skrat v spínacie časy? Vedeli ste usporiadať deadtime dobre, takže nikdy PMOS a NMOS sú zapnuté pre veľmi krátky čas spolu? BR

Je nutné použiť nejaký prekladateľstva na hornej časti mosta, ako zavádzacie a podobne. Horná MOSFET bude horúce, pokiaľ nie sú otvorené úplne, ale pracujú v lineárnej oblasti Pozdravy Dragan

[Quote = Dragan] je nutné použiť nejaký prekladateľstva na hornej časti mosta, ako zavádzacie a podobne. Horná MOSFET bude horúce, pokiaľ nie sú otvorené úplne, ale pracujú v lineárnej oblasti Pozdravy Dragan [/quote] on používa PMOS na hornej mieste, takže žiadna Bootstrap je potrebné, len posun dole.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back